prezi napsal:
VladimirH napsal:
...Šlo spíš informovat o tom co se děje
VladimireH to je OK
...každá informace dobrá - určitě se najdou společenští jedinci, kteří na tu akci rádi vyrazí a budou se dobře bavit
Tož jo.
Asi jsem to špatně popsal o Nikolčice ani tak nešlo. Věří že pro offrouďáky jsou určitě lepší srazy než toto, ale ten BIKE FEST co zatím píšóóóó tož to bude maso (když to dopadne). 30 kapel , největší custom shou v ČR atd.: nadchla mě velikost akce a to že to mám zarohem.
Jak píšeš kdo chce ať jede.
prezi napsal:
...EURO BIKE FEST, Motonálet, FREEDOM PARTY Rožnov p. R .... to jsou moc GIGA akce na mne
...maximálně tak okouknout mašiny a fičet dál ...nikomu to neberu, ale taky nezávidím ...budou se tam muset obejít beze mne
mušov mám kousek ale nějak se tam asi taky nepohrnu oni ty sraz tady nejsou ani moc o motorkach (tedy pominu li to ža tam sou postavený ) klidně si mužu koupit bundíičku s pruhem na stánku ve stylu HD a přijet vytuněným kadetem bo tak něco a za branou je ze mě motorkář . ale co no lidi to chcou tak proč jim tu komerci nedopřát to ja se radši potkám s pár lidma co sednou a pořádně zacestujou někam mrknout ne jen tak vyjet benzín .
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
prezi napsal:
...EURO BIKE FEST, Motonálet, FREEDOM PARTY Rožnov p. R .... to jsou moc GIGA akce na mne
...maximálně tak okouknout mašiny a fičet dál ...nikomu to neberu, ale taky nezávidím ...budou se tam muset obejít beze mne
mušov mám kousek ale nějak se tam asi taky nepohrnu oni ty sraz tady nejsou ani moc o motorkach (tedy pominu li to ža tam sou postavený ) klidně si mužu koupit bundíičku s pruhem na stánku ve stylu HD a přijet vytuněným kadetem bo tak něco a za branou je ze mě motorkář . ale co no lidi to chcou tak proč jim tu komerci nedopřát to ja se radši potkám s pár lidma co sednou a pořádně zacestujou někam mrknout ne jen tak vyjet benzín .
To je náhodička zrovna takle nějak tam jedu (bez bundy a Kadeta ).
je to hlavně z výchovných důvodů (beru další dva motorkáře) a ti ještě nedosáhnou na stupačky)
Upravil VladimirH dne 13.05.2009 12:33
Já se chystám zde. http://www.bmw-mo...-days.com/
Odjezd ve středu v podvečer z Ov, přespání a ve čt dojezd do Kaprunu.
Upravil moods dne 14.05.2009 22:58
prezi napsal:
hoj pánové, kdo z Moravy se chystáte příští víkend (23. a 24.5) na Touratech akci?
viz.:http://www.tourat..._2009.html
Pokud se nic neposkazi, tak bych rad vyrazil v patek odpoledne z Brna. Pokud mozno ne po dalnici.... ale to zalezi kdy se urvu z prace.
David - Brno, 1150 GS.
...k TT akci - ještě nevím kdy budu moci vyjet ...upřesním do středy
-----------------
...a co dnes? venku je krásně a nádherně! ...včera jsem 1/2 dne jezdil v dešti a lehce navlhnul, tak bych to dnes rád usušil ...vyjel bych okolo poledne a čas mám do večera
..."volám" sever a střed Moravy:."Hola, hola, vymyslíme něco?"
Upravil prezi dne 17.05.2009 08:10
Já za chvíli vyrážím s kámošem Jirkou na Šumavu, pěkně mimo hlavní tahy.Pojezdím pár míst na Šumavě (určitě si dám Libínské sedlo, okolí Kvildy a Kašperských Hor atd.) Přespím a ráno na servis do Regensburgu. To je Prezi opět mimo tvůj rajón Tak si to užij.
Tonda napsal:
Já za chvíli vyrážím s kámošem Jirkou na Šumavu, pěkně mimo hlavní tahy.Pojezdím pár míst na Šumavě (určitě si dám Libínské sedlo, okolí Kvildy a Kašperských Hor atd.) Přespím a ráno na servis do Regensburgu. To je Prezi opět mimo tvůj rajón Tak si to užij.
...no Šumavu dnes opravdu nedám ...tak si to taky hezky užijte chlapi
...já vyrážím s Pajou1 na zmrzlinu do Velkých Karlovic a pak někam po Beskydech ...sraz ve 13:00 na čerpačce Slovnaft ve Frenštétě p.R. (Loc: 49°33'20.789"N, 18°11'52.739"E - kdyby se chtěl někdo přidat)
Upravil prezi dne 17.05.2009 11:23
Výborná projížďka, škoda že jsem neměl víc času, ale tak už to chodívá.
Prezi napiš kam jste až dojeli.
Příští týden by jsme měli dát ty Jeseníky.
Pája
paja1 napsal:
Výborná projížďka, škoda že jsem neměl víc času, ale tak už to chodívá.
Prezi napiš kam jste až dojeli.
Příští týden by jsme měli dát ty Jeseníky.
...tak dnes: Frenštát p. R., Rožnov p.R., Bumbálka, Velké Karlovice (zmrzlina ), Podťaté, Kasárne (zde jsem vzpomenul, jak mne tu před 12 lety zadrželi celníci jako pašeráka při nedovoleném překročení hranic), pak přes Šutarsko a Kopanisko do Makova, pak zpět Bumbálka, Bílá, Šance ...pak (už bez Páji1) přes Frýdlant na Visalaje (kyselica ) a zpět k domovu ...tož fajné to bylo
blaser napsal:
Custe,jestly pojedete o vykendu do tech jeseniku tak se asi pripojim. Tam jezdim rad,pekne se tam da pojezdit.
Dejte vedet jak neco vymyslite.
...na ty Jeseníky se kluci domluvte ...já (pokud vše vyjde) budu tou dobou na akci Touratechu
Upravil prezi dne 17.05.2009 23:24
Já mohu v sobotu a počasí vypadá dobře.
Viděl bych to na sraz v Novém Jičíně u Slovnaftu ve 13:00 a pak směr Opava,Krnov, Město Albrechtice, Červenohorské sedlo, Velké losiny, Štermberk a domů. Asi 277km a 5 hodin jízdy + nějaký pokec.
Pája
paja1: nezapomeňte jet po staré silnici ECCE HOMO ve Šternberku
a ještě si dovolím dodat, že pokad bude pěkně, tak je super trasa na Domašov ale u Šternberka!!!! né DOmašov nad Bystřicí (tam je také pěkná trasa, ale kolem Libavé jezdím tama do škole do Ostravy když jedu autem...je tam krásný rozhled a super krajina... ale pokad to znáte tak sorry
Upravil mencas dne 21.05.2009 21:13
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
V Štermberku jsem už letos byl a trať Ecce Homo našel náhodou místo hradu. Bude to taková třešnička na dorku.
Trasu přes Libavou mi už minule radil i kámoš, takže si asi tentokrát dám říct a projedu to jak radíš přes Domašov a hurá na Libavu.
Díky.
Pája