nejhezčí na tý fotce je přece můůůůj stan
ale teď budem bydlet jinde nebo néé i když mě je to jedno já se vyspím kdekoliv tak v pátek na nás čekejte s bečkou a né že to tam všechno vypíjete emil vevis a spol!!!
když ho miluješ není co řešit
Bystrickemu se rozbyla navigace a protoze si podle mapy netroufne,tak to vzdal!
Zacinam z toho mit trochu nervy.Uz je nas docela dost.V patek urcite pres 30.No nejak to dopadne!Doufam,ze vsichni pocitaj,ze kdyz jsem psal hardcore sraz,ze jsem to myslel vazne!Tak aby si pak nekdo nestezoval na nejake malickosti a nepodstatny veci!Prvni drobnost je,ze kdyz jsem si dnes prohlizel louku u hospody a vzal v uvahu mnozstvi stanu,tak nekteri budou spat na rovine a nekteri tu rovinu budou mit trochu naklonenou.Ale ono to mnozstvi alkoholu nejak srovna.
PS: Pres obec Vysoka Srbska jedte pomaleji.Protoze jedete po objizdce a je tam zvysenej provoz,tak tam ted policajti obcas merej.A pod kopcem z kostek nezapomente doprava!Chybi tam ukazatel do Machova.Objizdka je znacena doleva. Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jo jestli nekdo planuje v patek dorazit uz pred polednem,tak dejte vedet a muzete se s nama chytnout z Nachoda do Orlickych hor na obed.Nechci aby kluci co prijedou uz ve ctvrtek sedeli od dopoledne jenom u piva.Odjezd z Machova vidim tak na 11.h.Takze kdo to stihne do Nachoda do max.11.30 tak na nej pockame v Nachode u Hypernovy.Je to u prechodu do Polska.Poznate nas tam podle toho,ze budeme mit BMW GS.Pojedem jen na otocku,rychlej obed a do Machova.Kdo by o tom uvazoval,tak mi v patek dopoledne napiste sms,at vime,ze mame cekat.Takze u hospody budem asi od 14.30.Kdo prijede driv,tak si zatim postavte stan a dejte pivo.
Muj tel.739434997
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To Vevis: Já chci misto na rovině, budu stžízlivé Už se těším, nemám navigaci, ale hubu mám, tak snad tam ten Machov někdo v okolí zná
Splněný sen moje 1100GS
Tak jsem prace dorazil domu... moc mne mrzi ze jsem nestihnul projizdku, ale v patek jsem prijel driv nez jsem predpokladal a pretazeni do soboty uz by bylo moc
Tak si to uzijte...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
řeknu popravdě byl jsem tam a měl jsem z prvního setkání strach , již první setkání v Novém Hrádku, těch pár GS co přijelo (cca 10) byl krásný pohled a moje malá straší 650St vypadala vedle nich taková uťáplá, pátek byl pěkný a v sobotu vyjíždka super moc se mě to líbilo , asi už vím co bude někdy další motorka :-) .
to GS je prostě moto mých snů
BMW 1200 GS Tripl black 2011
BMW 1150 2003 GS výroční modro/bílá
BMW F 650 ST 1997 červená metla,
Tak jsme se s Bohumilem, Pukem a Zmijonem taky zúčastnili - jeli jsme jen na čumendu a chvilkovej pokec. Po cestě do Machova jsme se stavili ve Velkým Poříčí na oběd - zrovna když jsme sedli na zahrádku ke stolu, tak okolo profrčel Bob s vlekem a na něm stříbrnou Adventůru 1150 a upaloval směrem na Náchod. Do Machova jsme přijeli po 13-té hodině zrovna, když jste byli na vyjížďce. Tak jsme chvíli pokecali s paní hospodskou (mimochodem, když nás uviděla přijet, tak se lekla, že už jste zpátky a budete chtít zase pařit, a pak nám prozradila, že to v noci bylo velký a pařba to byla ukrutná). Dali jsme si "Birela" a po informaci od hospodskýho, že se vrátíte až v cca 17h jsme okolo 14-tý odjeli.Už jsem měl na večer domluvenou jinou akcičku a chtěli jsme se ještě svézt, tak už jsme se nemohli dýl zdržet a počkat na vás až se vrátíte z vyjížďky. Vzali jsme to přes Jiráskovu chatu, Dobrošov , Olešnici, Deštné, Orlické Záhoří, přehradu Pastviny a pak nejkratší cestou domů. Krásnejch 450km. Tak snad příště.
Zpívalo se, hrálo ( i ti kdo kytaru viděli poprve)
Pivo i kořalka teklo proudem.Strava skvělá....
co dodat...mě se tam líbilo
hlavně, že je pivo ftlamě
To Tonda +Bohuš:tak to mě mrzí,že jsme se minuli,dal bych s Váma kafíčko,v Machově bylo super legendární Hanibal s paní Hanibalovou nezklamal a slplnil veškerá očekávání.
To Vevisíky za organizaci a srdečné přijetí místních
dobrej to byl víkend Vevis má to zmáklý účast u něj je zkrátka povinost
ajakjste dopadly ze soboty na neděli nepřišli jsme z bečkou a petou o něco zajímavího ???
další akcička nenechá na sebe dlouho čekat
když ho miluješ není co řešit
Diky vsem za ucast.Jsem nadsenej z toho,ze prijeli super lidi.Myslim,ze vse se docela povedlo,bylo super pocasi,ale ze vseho nejlepsi byla druha cast off-roadu. Super bylo,ze se to vsechno organizovalo tak nejak samo a ja mohl naplno parit a hlavne jezdit.Asi nemusim rikat,ze obojiho bylo dost,ale kupodivu mam zase chut na pivo,ale zena uz me dnes nechce pustit. Tak jeste jednou diky a pokud se nestane nic neocekavaneho,tak se v Machove urcite zase sejdem.
P.S.Jestli nekdo mate fotku louky se stanama a motorek pred hospodou pred odjezdem na vyjizdku,tak to sem prosim dejte.Diky.Ja samozrejme jako vzdy zadne fotky nemam.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!