stifler napsal:
Pouze hlupák, který není schopen sám o sobě rozhodovat předá rozhodování za sebe dobrovolně někomu jinému.
nemusi byt hlupak.. muze byt proste.. submisiv
Normalni jedinec nebo dominant dokaze stat sam o sobe.. sub potrebuje tepajici kolik, co ho porad smeruje a udava smer.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Martin69 napsal:
P.S. Bohužel to vypadá že už tady o lecčem opět rozhoduje (nebo rozhodování ovlivnňuje) Moskva. Jen si to bohužel většina lidí neuvědomuje.
celkem drzost... ja jsem verejne aktivizoval proti Rusakum jeste v dobe, kdyz sis honil nad pani ucitelkou.
...
Nakonec.. v komunismu jsi prozil 20 let sveho zivota.. budes tim nasaklej B|
o tom aktivizmu bych se rád dozvěděl víc, když máš v profilu datum narození 85 (v jednom příspěvku posunuté na 79)
říkám si hurikán
Martin69 napsal:
P.S. Bohužel to vypadá že už tady o lecčem opět rozhoduje (nebo rozhodování ovlivnňuje) Moskva. Jen si to bohužel většina lidí neuvědomuje.
celkem drzost... ja jsem verejne aktivizoval proti Rusakum jeste v dobe, kdyz sis honil nad pani ucitelkou.
...
Nakonec.. v komunismu jsi prozil 20 let sveho zivota.. budes tim nasaklej B|
o tom aktivizmu bych se rád dozvěděl víc, když máš v profilu datum narození 85 (v jednom příspěvku posunuté na 79)
Už jako malá spermie bušil fotrovi do vajec Morseovkou...
vorel napsal:
ano přijetí eura je politické rozhodnutí a prezident má na to pramalý vliv
viz. Milošova dlouhodobá podpora přijetí
Ovar je posledni dobou PROTI prijeti EURa.
A neni pravda, ze na to ma prezident pramaly vliv.. vytvari tlak na politiky (viz Sobotka a migrace). alespon Zeman to tak delal.
EURo nebylo zasadni tema zatim, tak se tolik neresilo imho.
17 cm
vorel napsal:
pyco.. v dobe, kdy jsi ty mel tak maximalne polluci (a tos byl uz starsi) tak HIX... chapes HIX vole.. mel v DESETI letech (!) v prosinci 89 vlastni petici proti vyuce rustiny na zakladce a obchazel jsem s ni rodice spoluzaku.
Sam jsem vymyslel a zrealizoval. Nasi o tom ani moc nevedeli.
Nicmene muj disent byl dlouhodobejsi.. jako NE-jiskricka a NE-pionyr jsem chodil uz tak od 8 let na vyslechy.. a docela drsny.
Kvuli te petici o mne mmch zlomila matikarka Martinčíková pravitko.
Jinak to jsou ti tvi "ucitele".. sli s casto s nemcourama i komunistama.
Upravil hicks dne 14.01.2018 14:50
17 cm
..tyto zkusenosti samozrejme formovaly moji mimoradnou osobnost.. to asi chapes...
Upravil hicks dne 14.01.2018 17:46
17 cm
Jedna z nějvětších novinářských žump jsou parlamentní listy, to fakt neeee )))
jdi nekam. Vedle liberalne-levicovych medii:
- CT24
- CRo v zasade celkove
- Lidovek
- Respektu
- Manert a spol na iDnes
- srackami typu Hlidaci Pes
- INFO.CZ (Kretinsky)
alespon nejake noviny uverejnuji clanky, co jinde nevyjdou.
Takze touhle retorikou jdi k sipku. Je samozrejme SPATNE cist jen Parlamentky a casto jsou tam silene s..ky..nicmene je to namichane nazory, co jinde nenajdete.... + co treba zm.rdi typu Pehe, Mitrofanov, kterych jsou plne noviny?
Ty ti konvenuji, evidentne.
Upravil hicks dne 15.01.2018 12:37
17 cm
vorel napsal:
Smysl pro humor ti upřít nemuzu
Navrhnu tě Jirkovi na medaili
Eště si pohlidej shodu podnětu s víš čím
kterymu Jyrkovi?
Jirkovi D.?
17 cm
Tapulda napsal:
Jedna z nějvětších novinářských žump jsou parlamentní listy, to fakt neeee )))
Dovolil bych si oponovat, nejvetsi zumpa jsou blisty...
Culik je naprosto wostrej
Ale narozdil od PL ho skoro nikdo necte.. teda krome nas..
Upravil hicks dne 15.01.2018 13:23
17 cm
Mě potěšilo v prvním kole, že jsem měl pravdu o Topolánkovi jako o top křivákovi letošních voleb.
Tehdejší Eurohujer se náhle stal odpůrce EU a hlavní muslimobijec (Okamura mohl jen tiše závidět) a hned po porážce je z něj opět Europřisírač podporující Drahoše.
Tomu se říká profesionální bezpáteřní šmejd!
Neodsuzuju, že preferuje Drahoše před Zemanem, jenom poukazuju na náhlé změny osobních názorů, jen aby zůstal u korýtka. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Jo začal další boj o korýtka u Drahoše, když to vidím pokud Zeman teď 14 dní bude schopnej normálně vystupovat, dám to raději jemu. Navíc už i Drahoš najednou nechce migranty...
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
madmike83 napsal:
Jo začal další boj o korýtka u Drahoše, když to vidím pokud Zeman teď 14 dní bude schopnej normálně vystupovat, dám to raději jemu. Navíc už i Drahoš najednou nechce migranty...
Obávám se, že změn názorů a úhybných manévrů předvede ještě nepočítaně. Jde mu o hlasy lidí a tak jim naservíruje, co chtějí slyšet a namaže med kolem huby.
Když vidím, kdo stojí za ním v pozadí, tak nechci nikoho ovlivňovat, ale nemám z něj dobrej pocit. Teď ještě potřebuje hlasy, ale až se v případě výhry odkope a promluvěj skrz něj ti co ho platí, tak budeme na opilého děda z Vysočiny možná vzpomínat.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /