Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Únor 2026 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Obecné doplňky na motorku
Strana 10 z 10:   1  ...  7    8    9    10  

Jakou navigaci?
Kojot
Přidané 11.02.2026 09:10

Registrace: 30.08.18
Tak jsem uposlechl rady, a zkusil jsem v autě na svý XT navigaci měnit ty profily. Cesta přes Rakousko. V podstatě beze změny. Ta navigace, mě místo po obchvatu opět žene nesmyslně do města. Zatím nemám tucha čemu se vyhýbá, i když v položce nízkoemisní zony mám zaškrtnuto "zeptat se" a ona se zeptá a já dám volbu nevyhnout se zoně, přes to mě nacpe do semaforů a sjíždí z přímé cesty.. Proto jsme měli mapu na mobilu, jeden googlemaps jeden mapyCZ a oba telefony operují on-line s jinou cestou, která se liší fakt jen v detailu, a to je to že prostě pokračuje ve vypočítané cestě a nesnaží se mě stáhnout z hlavní aby po 3 - 15 km opět na tu samou silnici mě vracela jako garmin XT. Ještě mě napadá, není nutný mít to XT napojený na data v on-line modu? Aby fungovala obdobně jako mobilní telefony?
cry

HonzaGS-SV
Jakou navigaci?
Přidané 16.02.2026 07:51

Registrace: 13.09.09
Mno já mám takové zkušenosti s Garmin navigacemi vždy a všude. Takže za mně TomTom. Tomtoma mám na hrazdě. "Palubní telefon" (odolný vodotěsný tel za pár tisíc co mám jen na moto) na řídítku a slouží pouze jako mediální centrum (hudba, podcasty, audioknihy) + hotspot na WiFi pro TomToma (pak TomTom funguje jak Waze a fakt se vyhýbá kolonám a pod.), případně na operativní zajížďky typu najdi nejbližší obchod, benzínku, bankomat a pod přes Waze, či Google mapy nebo Mapy.cz.
Změna proti bloudění s Garminem je, že s TomTomem je jeden kix za rok; kdežto s Garminem to bylo několikrát denně...
Upravil HonzaGS-SV dne 16.02.2026 07:52

Kojot
Jakou navigaci?
Přidané 16.02.2026 08:39

Registrace: 30.08.18
HonzaGS-SV napsal:
Mno já mám takové zkušenosti s Garmin navigacemi vždy a všude. Takže za mně TomTom. Tomtoma mám na hrazdě. "Palubní telefon" (odolný vodotěsný tel za pár tisíc co mám jen na moto) na řídítku a slouží pouze jako mediální centrum (hudba, podcasty, audioknihy) + hotspot na WiFi pro TomToma (pak TomTom funguje jak Waze a fakt se vyhýbá kolonám a pod.), případně na operativní zajížďky typu najdi nejbližší obchod, benzínku, bankomat a pod přes Waze, či Google mapy nebo Mapy.cz.
Změna proti bloudění s Garminem je, že s TomTomem je jeden kix za rok; kdežto s Garminem to bylo několikrát denně...

Mě to třeba Garmin 595 nedělala. Sice byla pomalá, cpala mě občas na germin moto silnice, co ji nakukali že jsou super. Grin Ale od tý doby co mám XT tak po CZ to vesměs funguje. Jo občas kolem obchvatů má nějakou paranoi, ale obraz poskočí a změnu ani nepostřehnu. Ale někde kde to neznám, nebo jsem tam nebyl 15 let se na to chci spolehnout a ne aby mi v půlce cesty udělala výlet do města o který nestojim.. Nevim co s tím.

jezek
Jakou navigaci?
Přidané 16.02.2026 09:00

Registrace: 05.11.08
Tak to ze Garmin vede přes obec i kdyz je okolo rychlý obchvat je taková garminí klasika.. dělaly to garminy odjakživa...sub do vesnice a za vesnici zpátky na stejnou silnici.. garmina uz léta nepoužívám.. ale musim uznat ze diky garminovi jsem videl a poznal mraky krásných míst ktery bych v životě sám nenašel Grin
Je to zkrátka navigace pro dobrodruhy i kdyz se může na první pohled zdát ze je k vzteku

Strana 10 z 10:   1  ...  7    8    9    10  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Obecné doplňky na motorku :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 97
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,771
Nejnovější člen: sa-001

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.16 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI