Tondo nikomu to neříkej, jak jsem zjistil, všichni milují ty svoje poctivý starý železa a tyhle divnostroje, který jsou skoro dokonalý, nikdo nechce. Najel jsem na tom cca 400 km a musím říct, že jsem to dneska vracel se slzou v oku. Bál jsem se sednout na 1150, ale zase tak hrozný to nebylo. Chyběl mi jen výkon, brzdy a trošku podovzek
https://www.youtu...tla/videos
OFFROAD|GUIDE www.offroad-guide... https://www.faceb...403911829/
ty jo, to zacina vypadat dobre
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
...to abys tu svoji starou prodal (dřív než Ti ji prodá zas někdo jinej) a pořídil novou...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Opatrně! Tady na webu jsem byl už tolikrát sestřelen, když jsem napsal, že novější BMW jsou vždy složitější, ale celkově lepší motorky. To mnohým majitelům starších moto rozhází hračky a rozbije modlitebny.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tonda napsal:
Po dnešním svezení musím konstatovat, že inženýři v BMW udělali na novém R1250GS LC kus práce. Proti předchozím modelům LC je to fakt znát. Z motoru zmizeli "pazvuky", je kultivovanější, převodovka řadí nádherně bez divnozvuků a ran (i když motorka měla najeto jen pár kilometrů). Podvozek u HP verze bezvadnej. Fakt super svezení.
rok 2023...ahoj kluci sem tu novy a nevim jesi mam kupit 1250 prvni rocnik nebo novejsi...
Tonda...jeee, to vubec nekupuj, vitekli kristalki, ukroucenych kardanu plna popelnica a ty vacky...este pockej na podzim bude 1300 to bude pecka !
Bohumil....prodam ti 1100 skupoval sem je dyz je nikdo nechtel, mam jich plnou garaz kus za 150...
Kupredu spatki ni krok...
1300GS už bude hybrid a 1250 facelift bude s DPF filtrem.
Hlavně aby nám ty staré vrány nesmyslně nezdanili nebo nezakázali úplně. Jezdit nesledován v režimu offline bude trestný čin. Co když bys někoho zabil splodinami nebo překročil rychlost a motorka ti sama nestrhla prachy z účtu a body za přestupek?
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tonda napsal:
Po dnešním svezení musím konstatovat, že inženýři v BMW udělali na novém R1250GS LC kus práce. Proti předchozím modelům LC je to fakt znát. Z motoru zmizeli "pazvuky", je kultivovanější, převodovka řadí nádherně bez divnozvuků a ran (i když motorka měla najeto jen pár kilometrů). Podvozek u HP verze bezvadnej. Fakt super svezení.
rok 2023...ahoj kluci sem tu novy a nevim jesi mam kupit 1250 prvni rocnik nebo novejsi...
Tonda...jeee, to vubec nekupuj, vitekli kristalki, ukroucenych kardanu plna popelnica a ty vacky...este pockej na podzim bude 1300 to bude pecka !
Bohumil....prodam ti 1100 skupoval sem je dyz je nikdo nechtel, mam jich plnou garaz kus za 150...
Jednu pěknou mi tam schovej
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
To je hezký, ale ja psal k tomu videu. Tam je cena test. verze 419K. Jezdil tam na HaPině, ne na socka verzi....
Tzn. Vyjádřil jsem se k hlouposti, kterou tam uvedli.
GSA 1250 Rallye 2024