no urcite sem predelaval ten "Thermocouples" z foliengeber na potentiometer.. ale ten INDUCTIVE_FUEL_SENSOR si fakt nepamatuju.. :/
Proc tam vubec jsou dve nastaveni pro jednu vec??
Jinak sem to po case vratil nazpet bo to byl ten plovak umisteny na hrdle nadrze a od 250km ukazoval prazdnou nadrz...
ottoman přiložený následující obrázek:
to je k zamyšlení, proč.....
Jestli mi sdělíš, S110 šlape na tom, ok bude chyba u mě, ale jinak... já jenom píši poznatek, že ten telefon se nespáruje. Vidí to,ale nepáruje se.
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Ale víš snad, že ten odb adaptér přes android nepřipojíš tak, jako jinou bt periferii (třeba sluchátka)?
To připojení proběhne až v motoscan aplikaci. Pokud ten telefon má splněnou podmínku na min. verzi Androidu a BT protokolu, tak by to mělo šlapat.
Nebo se snad mýlím?
Neexistuje špatné počasí!
mirou napsal:
Zdravím, mohli byste někdo poradit zda lze ve verzi Profesional zkalibrovat sací klapky a pokud ano, tak nějaký stručný návod? Moc děkuji..M.
nerejpej dotoho. nebud aktivni
... servis a diagnostika BMW Motorrad
je tam pouze reset /kalibrace krokovych motrku volnobehu....klasicke klapky(doraz) se musi stelovat rucne dle sparomerky, a to mi delal Tonda kdyz jsem u nej mel prevodovku
Chlapi moc děkuji za rady a reakce...možná ještě popíšu důvod proč se ptám, třeba budete mít ještě nějakou radu či zkušenost...
Loni jsem řešil při mé cestě po Balkáně problém s opakující se hláškou s problémem či chybou v diagnostice motoru a padání motoru do nouzáku...pár tisíc km od baráku celkem radost a dovolenou to v celku kladně neokořenilo :-( Řešil jsem až v zimě, když jsem to dával na servis ventilů...ten co mi to dělal, tak mi řekl že zkalibroval klapky přes Motoscan... světe div se, z jara jsem se snažil před další cestou na Balkán zase něco nalítat, abych ověřil, zda ten "zásah" pomohl...po ca 2500 km ani jednou nouzák či ta hláška ...skontroloval jsem i Motoscanem a dokonce žádná načtená chyba (při těch problémech předtím tam byly opakující se chyby "Drosselklappe 1" Tak jsem s radostí vyrazil na Balkán 2024... a problémy se opakovaly ... v Albánii, v Černé Hoře a v Bosně u Mostaru sem málem zůstal ...nakonec jsem natankoval v Mostaru 100 oktan a dávakl jsem jí vcelku nasranej trochu větší čočku, než je má běžná turistická jízda... domů jsem ujel necelé 2 tis km a ani jednou to už neudělalo. Doma kontrola na MScanu a zase několikrát chyba Drosselklappe 1 ... už mi z toho hrábne.
Omlouvám se za dlouhý popis...a předem děkuji za nějou radu... Chtěl jsem totiž vamáznout chby...pak si tedy sám zkalibrovat a zase pozorovat. Tu kalibraci tedy asi myslel zřejmě že mi provedl asi ten reset..???
nebude to snimac polohy klapky? pocitam s tim ze vule na lankach je v poradku a klasickou synchronizaci mas udelanou...dle mne toto nemuze delat spane serizene krokove morky/ klapky na volnobeh...to bude neco jineho, ja tipuji ten poťák
Upravil Bedabanjo dne 24.07.2024 10:40
Ahoj jdu pro radu dnes jsem připojil Motoscan na me r1200rt a jelikož jsem neskutečně šikovný nejak se mi povedlo nastavit ze se mi přední světla rozsvítí až po nastartování motoru ale tet nemohu přijít na to jak to vrátit zpátky dokáže mi stimhle někdo poradit?
Jojo přesně tak zajimave tedy je ze pred připojením se rozsvítila okamžitě po otočení klícku a druhé RT co mam doma take rozsvítí potkávací světla hned po otočení kličku