Vevisovi na pohreb bych teda dorazit mel/chtel.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pavle, snad ti bude země lehká. Budu na tebe a na Machov moc rád vzpomínat. Upřímnou soustrast Vevisce a celé rodině.
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti!
kdyby to byl můj kamarád, šel bych se s ním rozloučit bez toho co řekla rodina. však se jim necpete na kár... a jemu by to určitě udělalo radost.
pod trvalým dohledem
Dejchám zhluboka...takovej odpad, jako jsi ty, mě přece nemůže vytočit. Ač jsem měl pár sprostých slov již napsaných, z úcty k Vevisovi je nepoužiju...
Víš, nevím, jestli ti někdo z nejbližší rodiny již umřel...mně bohužel ano a ne jednou. Ono není zrovna jednoduchý vidět kamarády zesnulého jak truchlí a brečí. Nedejbože, když ti jdou kondolovat...
zetor napsal:
Dejchám zhluboka...takovej odpad, jako jsi ty, mě přece nemůže vytočit. Ač jsem měl pár sprostých slov již napsaných, z úcty k Vevisovi je nepoužiju...
Víš, nevím, jestli ti někdo z nejbližší rodiny již umřel...mně bohužel ano a ne jednou. Ono není zrovna jednoduchý vidět kamarády zesnulého jak truchlí a brečí. Nedejbože, když ti jdou kondolovat...
Naprosto rodinu chápu.
tak dejchej. odlišný názor není důvod k urážkám. po sobě jsem během dvou let pohřbil tchána, jeho sestru, naposledy máti dva měsíce zpátky. respektuju, když odmítnou kondolenci, ale účast na pohřbu by zakazovat kamarádům neměli, to mi přijde špatně.
a nerespektoval bych to, rozloučit se s kamarádem na poslední cestě beru jako automatické a nikdo by mi to nemohl zakázat.
pod trvalým dohledem
Tady je to o Vevisovi, tak se prosím nehádejte. Od toho jsou vlákna jiná. Trochu piety by neuškodilo...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
No, taky mě napadlo zajet Vevisovi naposled vrknout, ale chápu, že ne. Rodina si "užila" víc než dost.
Tak dáme panáka a je na koho a co vzpomínat. Fotky jaksi nemám. Moc jsem nikde nefotil.......
Jen mě poslední dobou děsí to, že vzpomínky už těžce převažují nad novými vjemy.
Ale nemůžu se rozhodnout, jestli za to může věk a nebo Covid 19.
No, věkem to bejt nemůže že jo?
Upravil Medik dne 02.10.2020 14:56
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
jak leží Vevisovi motorka tak to byla dost velká srada dost jsme se zasmály společně u tohoto výjezdu hlavně nahoře , ano souhlas vzpomeňte na časy kdy tam nemohl chybět , Já sám jsem na pohřeb chtěl ale přání jeho rodiny která si vytrpěla dost je jasné
když ho miluješ není co řešit