Hezký jsou všechny, copak o to, jistě do dalo práci a zasloužíš si nemalou pochvalu . Jen pár osobních poznámek :
1/ Logo by mělo spájet znak BMW a Český republiky, to se mi jeví jako podmínka, souhlas. Že logo by mělo být co nejvíc podobný tvaru znaku BMW, to je též perfektní nápad.. Taky si myslím, že kruh / což je znak BMW / je skvělá myšlenka, ze které by to mělo celé vycházet a ten kruh by nemělo nic kazit, vystupovat ven, či jinak jej plošně rozbíjet.
2/ Ano spojení znakú CZ a BMW je jistě správné. Jen je otázka co je jak velkou prioritou? Větší znak BMW ? Větší znak České republiky ? No nevím, ale na těch návrzích, se mi zdá ten znak BMW snad až příliš malý a naopak lev příliš dominatní ostatnímu.
3/ Je více symbolizujícím znakem státní příslušnosti, lev či státní vlajka? Kdo podle lva pozná, že je to CZ? My jo , ale jinak? No nevím, neměla by tam být spíš státní vlajka? Tu zná každý. Nebo velký znak BMW, modrobílé čtverce a dovnitř vlajka, či malý dvojocasý lev?
4/Je otázkou, zda by to měla být jen 2D nálepka a nebo 3D ze živice... Mě osobně, by se 3D líbila víc....a jednu dozadu na Topcase a druhou zpředu na plexi..
5/ Nebylo by tam místo, kam by se dal dopsat nick z bmwgs?
Nebrat jako kritiku, jen nahlas uvažuju......ale jinak skvělá práce
PS : Jo a ještě něco... chodí sem pár fajn klukú ze Slovenska, což tak nechat jim tam volný místo, kam by si mohli dolepit SK znak ? A Sajmon bulharský?
Upravil W dne 28.05.2009 16:15
Souhlasím s tím,co napsal Wing..A co zadat tvorbu loga nějaké reklamní nebo grafické agentuře, která by s přihlédnutím všech návrhů a poznámek tady,vytvořila pár návrhů,z nichž bychom pak společně vybrali ten nejlepší..A cena práce firmy by se pak promítla do ceny nálepek.. nebo by se peníze vybraly předem.. Co vy na to, jako svazáci ?
Upravil bluesbery dne 28.05.2009 16:17
Vůbec to neberu jako kritiku, nikdo si u mě nic neobjednával a žaný zadaní nebylo, jen sem si hrál. Mám ještě jeden nápad, tak až najdu chvilku, zkusím ho zrealizovat. Vim, že vlajka by byla lepší, ale vkládat do echt Bayerische Motoren Werke loga naší trikolóru se mi moc nechtělo a jestli 3d nebo 2d, to už sem vůbec neřešil, čim jednodužší, tím jednodužší na výrobu.
ty návrhy nejsou špatný a moc se mi líbí, ale taky bych si dovolil něco namítnout.
1) ten s těma válcema je nejpovedenější, ale ne všechny GS jsou boxery, takže se to sem moc nehodí.
2) lev ve znaku je taky moc pěkný, ale nevim jestli by se tohle líbilo početné skupině kluků z Moravy a Slezska, kteří by případně také samolepku BMWGS chtěli mít. Malý státní znak je totiž omezený jen na dvouocasého lva, Morava a Slezsko mají ve znaku orlice
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
No a z těch Vladasových návrhů je podle mě nej tenvlevo dole...
Ale fakt je, že ten lev není moc pro Moravu,Slezsko nebo Slovensko ...
Upravil Thomasson dne 28.05.2009 17:36
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
osobně bych to viděl na jednoduché logo. dobrá myšlenka je nechat místo na dopsání nicku a pak jen zmínka o republice nebo vlaječka a nebo taky ne. Vlaječek je na trhu dost a kdo chce tak si ji koupí. Nemusíme nutně kombinovat vlajku či státní znak s "naším" logem
v jednoduchosti je síla, ale to už tu taky zaznělo.
Jedu? Jedu!
R1150GS
Soldier napsal:
Návrhy jsou super.Myslím, že se nikdy neschodneme všichni na jednom motivu.Chtělo by to udělat anketu, přidat pár návrhů a hlasovat
Opět navrhuju - zadat to profesionální agentuře (podle našeho zadání, prezentovaných názorů ,návrhů a připomínek) a z jejich návrhů si odhlasujem ten NEJ návrh.. Přece nejsme žádný béčka... Jinak to budem řešit do soudného dne..
Soldier napsal:
Návrhy jsou super.Myslím, že se nikdy neschodneme všichni na jednom motivu.Chtělo by to udělat anketu, přidat pár návrhů a hlasovat
Opět navrhuju - zadat to profesionální agentuře (podle našeho zadání, prezentovaných názorů ,návrhů a připomínek) a z jejich návrhů si odhlasujem ten NEJ návrh.. Přece nejsme žádný béčka... Jinak to budem řešit do soudného dne..
To nejsme schopni navrhnout si vlastní znak? Je to přece osobitější
Nemáte někdo v Corellu, nebo aspoň v nějakém elektronickém formátu tu siluetu, jak sem dal Emilio?
Myslím, že to by mohl být dobrej základ
Emilio napsal:
Ty mě koukám soudíš podle sebe......
Pak ti to řeknu....
Víš,jak jsem to myslel, ale OK, zeptám se jinak:
Emilio, prosím tě, kde jsi sehnal tu kráááásnou nálepku na tvojí helmě? (asi teda....)
Upravil Thomasson dne 02.06.2009 17:34