fifa napsal:
pěknej kufr bistřickej vem mi nějaké prospekty pokud nějaký máš ať mam o čem přemejšlet
emile to sem zvědav Já jí radši ani neřeknu že jí tady nabízím to by mi dala ,vlastně nedala
piknik je to sebou vem aspoň bude mít ten emil na výběr
místa na stany sou připravené pohoštení taky by mělo bít bez problému akorát nevím jestli udělám nějaký to dříví na oheň až nás vykýblujou z putiky aby se bylo jak dorazit nebo to nechám na potom a vyhlásíme soutěž kdo co v lese sežene
místo prospektů tam beru ten kufra myslím,že se jich tam sejde vícjestli přijedou,tak pak můžeš prohlížet a rovnou se jich poptat coajak
Jj můžu potvrdit,ve čtvrtek jedu k Bystřickému do továrny pro kufry a v pátek hned na Šumavu.
Mno... tak se taky hlasim. 1 moto, 1 stan, 1-2 lide...
pojedu z Brna, nejspis behem Patku brzo odpoledne. Kdyby naahodou jel nekdo autem (nebo primo dodavkou? Co Bystricke?) bylo by super kdyby mi nekdo vzal nejaky ten batoh
A propos - nezapujci nekdo na vikend PAVku?
fifa napsal:
nu tak na něj seeeeeru aby mi pak někdo nenadával to stejně asi bude
bigr nestraš s tím počasím to bude fakt k nasrání jestli bude chcát a vzlášť tam kam pojedem tam když prší tak to fakt prší
aspon bude legrace a bude se padat do měkýho
já už vzadu těch špuntů moc nemam
hlavně, že je pivo ftlamě
Kubrt napsal:
Hele a proč má všechny ženský shrábnout Emílio,já ho vyzívám na souboj o tu křehulku,co tam bude sama a bude hrozně hezká a já se ji budu líbit,ptže Emílio už je starej pardál a já jsem mladý svalnatý masíčko s hrozně velkým nejsmyslnějším mužským orgánem
Kubrte ,Kubrte,seš sice mladej,ale už dopředu hlásíš,že budeš "zívat".Asi se nechytneš
Nechápu to "zívání"...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
randolf napsal:
Mno... tak se taky hlasim. 1 moto, 1 stan, 1-2 lide...
pojedu z Brna, nejspis behem Patku brzo odpoledne. Kdyby naahodou jel nekdo autem (nebo primo dodavkou? Co Bystricke?) bylo by super kdyby mi nekdo vzal nejaky ten batoh
A propos - nezapujci nekdo na vikend PAVku?
no vidíš,konečně si dostal rozumsprávný přístupale věci si musíš odtáhnout sám,bo se mi kredenc plný chlastu na motorku už nevleze
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Tak se na poslední chvíli ukázala šance alespoň na skok přijet na setkání, jež jsem si zatím pracovně nazval Kudy tudy do Baworova, snad už Fifo nemáš stopstav... Když nebudou padat ty trakaře, co je předpovídaj, byly by to dva ks motorkářů a dvě mota na noc z pátku na sobotu. Jsme skromní - stačí kousek místa na složení starých kostí, nějakej kus masa a trochu toho píva...
Jarda napsal:
Tak se na poslední chvíli ukázala šance alespoň na skok přijet na setkání, jež jsem si zatím pracovně nazval Kudy tudy do Baworova, snad už Fifo nemáš stopstav... Když nebudou padat ty trakaře, co je předpovídaj, byly by to dva ks motorkářů a dvě mota na noc z pátku na sobotu. Jsme skromní - stačí kousek místa na složení starých kostí, nějakej kus masa a trochu toho píva...
Neboj stopstav neni. Já taky přijedu už v pátek,tak se tam někde potkáme.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Jarda napsal:
Hlavně si nestavěj stan vedle Emilia, nebo budeš do rána poslouchat babský remcání...
Ty Radošku, nestraš, jinak přibalím tvárnici, ale pak budu zralá na gumicuk za tvoje bmw.... tedy pokud mě neplánuješ v 17.00 na té Shellce rovnou zapomenout...???
Zdravim vsechny, chysta se nejaka skupina v patek z Prahy? Ze bych se pripadne pridal... Diky za info. ;-)
ten kemp je dost velkej takže na stopstav se nehraje místa dost píva taky
možná bude problém na vyjíždce kde je obědnána taková menší hospůdka tak tam to hold nějak musíme vyřešit jedni budou jíst druzí se na ně dívat no a pak naopak
počasí to se nadá ovlivnit jaký bude takoví bude snad to nebude tak horký jak předpovídaj no a když jo tak třeba tu skejsnete o něco díl o povodních se od sud nedalo ani pěšky
když ho miluješ není co řešit