A kde je kupujete? Dejte prosím pár tipů za dobrou cenu -na 1150. Rád bych možná ještě dojezdil přední tourancku-půjde to (jezdím 70% silnici, 30% šotolinu) nebo raději vzít sadu? Díky, D.
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
Trochu se ztrácím v tom jak ta Heidenau k 60 Scout vypadá? Ten vzorek má jednou ve středu pneu takový pruh a pak kouknu jinam a střed pneu je také vyztužen ale vypadá to jinak? Chci to obout na GS 1100. Dík za radu!
Mám přesně ty ,co tady ukazuje Pardál a mužu je jen a jen doporučit!!! Držej perfektně a mizej minimálně.A to nejezdím kochacím stylem,ale ani žádnou extra kudlu. Ty pryže jsou parádní!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak už jsou tam taky od odpoledne , na silnici zatím opatrně, ale lesní, polní cesty dobrý. Proběhla zkouška v poli osetém obilninou a řepkou..páráda. Jen nevím zda mi je nepřefoukal. Na jaký tlak to dáváte předek/zadek ???
Upravil pepanek1150 dne 26.04.2012 23:16
všude dobře.....doma GSA
...v pondělí brzo ráno,cestou do Tábora se mi za jízdy uplně vyfouklo přední kolo Docela jsem měl co dělat,abych tu zatáčku vybral Snad to byla naposledy...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
nevim... připisuju to radikální změně venkovní teploty.Jinak nemám tušení...
kaca napsal:
Radikální změně? To ti to hořelo či co? To asi nebude ono...
Jednou mi ušel zadek přes noc v garáži... Přes den teplo,v noci kláda... Hele fakt nevim ... Gumu píchlou nemám... Prostě z ničeho nic ušla