dík za info, uvidím, jak moc se to bude odrážet, kdyžtak zase něco vypiluju
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
JT napsal(a):
Já jsem si teď koupil tuto zásuvku.100,-Kč
Mám ji taky , umístněnou na říditkách.
Super tip,koupil jsem ji a mrsknul ji na řidítka,obyčejnou stahovací svorkou.Ten matroš je ohebnej a dá se upravit nožem,aby pasoval přesně pod tu svorku.Super za 140Kč
bubak
Protože mne rozčilovalo, že při odemknutí zámku přilby neodskakuje automaticky to uzamykací očko, a špatně se manipuluje jednou rukou, vyrobil jsem si malé "udělátko". Stačí jen zkrácená pružina z propisky (kdo má nějakou malou tažnou pružinku s očkem-úplně nejlíp) a očko z nějakého ohebného materiálu (já použil obyč. rybářský vlasec). Pozor jen při skládání zámku je potřeba vychýlit pružinku co nejvíce ke kraji, neboť příruba šroubu, kterou se zámek připevňuje k rámu je dost tlustá. Po sestavení není nic vidět a chodí/odskakuje to úplně perfektně a upínání helmy je rychlejší.
Dawid přiložený následující obrázek:
Dotaz do fóra potřebuju kopit dvě petlice se zámkem na kufr. Progůglil jsem kde co a nemůžu je najít. Obyčejné které používají všichni na kufrech. Nemá někdo tip není možný aby to někdo normálně neprodával.
vlada-gsa napsal(a):
Dotaz do fóra potřebuju kopit dvě petlice se zámkem na kufr. Progůglil jsem kde co a nemůžu je najít. Obyčejné které používají všichni na kufrech. Nemá někdo tip není možný aby to někdo normálně neprodával.
prolistuj tohle vlakno něco podobnýho už tu bylo. Řek bych str. 7,8 atd.
Upravil JardaFGS dne 05.05.2010 21:52
jardajerman@seznam.cz
vlada-gsa: Koukám jsi z Teplic tak např.v Děčíně Železářství Abrahám jestli budeš chtít zjistit cenu bo aktuální stav na krámě není problém dej vědět
Upravil Milda dne 05.05.2010 22:07
vlada-gsa napsal(a):
jo to jsem prolez, ty na straně 8 jsou fšude, ale to není to pravé a alukufry jsou mimo provoz. Potřebuju to na zajištění kufrů v nosiči čili to musí fungovat s předpětím. Nehci puci. Právě kreslím systém uchycení ála BMW. t.j. nasadit zaklapnout a zamknout a hlavně to vše z venku bez otevření kufru.
vlada-gsa napsal(a):
jo to jsem prolez, ty na straně 8 jsou fšude, ale to není to pravé a alukufry jsou mimo provoz. Potřebuju to na zajištění kufrů v nosiči čili to musí fungovat s předpětím. Nehci puci. Právě kreslím systém uchycení ála BMW. t.j. nasadit zaklapnout a zamknout a hlavně to vše z venku bez otevření kufru.
http://www.sezam....amykatelny
toto je to samy co použiva Bystřické i Husky, kupoval jsem to je to cca 14 dní, ale jaksi to podražili kun..y
dají se zehnat i levněji, ale musíš jich vzít cca 20Ks
Upravil Tomano79 dne 06.05.2010 06:26
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
jsi zlatý, prolez jsem kde co hledal petlice, zámky, bedny ale zadat do gůglu bednový uzávěr se mi v hlavě neurodillo. tak a je to. Už jsem poslal výkresy do výrobny tak snad mě nevyhodí, až to bude tak sem plácnu fotky, Systém bude univerzální pro typické nosiče kufrů.
To mě zajímá, zrovna dodělávám kufry a vrhám se na držák, respektive už je ve výrobě, puky už mám taky nachystaný, ale pokud by to nebylo moc složitý, tak bych do toho šel, petlic mám dost
vzducháč se musí taky chladit,tak ho moc nezakrývej
Valce to nezakryva ani trosku.Ty maji luft porad stejny. Pouze poredni cast vany je kryta. Jedine, ze by se chtel prehrivat spodek vany, ale je tam jen takove mini zebrovani, tak nevim nevim. Za mesic pouzivani zatim zadna zmena v teplote na FID oproti puvodnimu stavu. PS. Nemluvil jsme o tom nahodou s tebou?
Upravil milanosor dne 14.05.2010 12:08