Klobouk dolů tedy.Před tvým umem a jeho výtvorem. Náádhernej kousek. Tak si myslím, že jeden z nejhezčích tady. Ale... je to BMW a to se spravuje úplně samo. Ale zas vážně. Povedl se ti fakt pěknej kousek...
Krásná nepřemýšlels ale nad červeno-bílou ? Zdá se mi to moc červený.Já mám teď nádž na 1100 v lakovně a bude červeno-bílá tak to sem pak mrsknu.
Kupredu spatki ni krok...
Díky moc za pochvalu, to se to pak hned líp maká. Červeno-bílá byla původně, ale moc se mi to nelíbilo. Když už ta motorka jde celá do laku, tak aby to nevypadalo jako nepovedenej pokus o uvedení do původního stavu. No a přítelkyni, která na ní bude jezdit, se ta barva líbí a to je přece silnej argument
Tak dneska dorazila zasilka od TT. Jsem predevsim nadsenej z toho, jak to perfektne pasuje, barvy, materialy, svary, zdrsneni.. vsechno naprosto precizni prace, jakoby to bylo original.
Mrnava nenapadna tasticka, do ktery se v pohode vejde antipich + lekarnicka + sitka
Foceno bohuzel mobilem, o fotak mam po posledni vyjizdce v servisu. Mela ho pritelkyne na zadech v nepromokavym pouzdre a to cele v nepromokavym batohu.
Upravil Alda dne 04.02.2008 20:25
Já mladé vybral N84, tak s ní snad bude spokojená.
Pro sebe uvažju o té nolance N 103 a nebo shark evoline, ale zatím čekám jaké budou ohlasy na tu shark.
MCJ napsal:
Já mladé vybral N84, tak s ní snad bude spokojená.
Pro sebe uvažju o té nolance N 103 a nebo shark evoline, ale zatím čekám jaké budou ohlasy na tu shark.
Informoval jsi se na náhradní díly? Třeba plexi? S Nolanem byl problém. Tak aby jsi pak nebyl nasr... Nerozmlouvám,jen se ptám aby pak nebyl problém.