Paráda Bohušu. Já si jedu k Siggimu pro "dárek" ze Siebenrocku v neděli. Včera jsem vyzvedl nosiče na kufry z lakovny - jelikož to byly nosiče "no name" a bývalý majitel je dělal k originálnímu výfuku, tak mi vadili k mému novému SITO Auspuff - musel jsem je na pravé straně trochu pořezat a převařit, abych tam ten výfuk dostal. Je to paráda. Kurňa, už se těším na výlet.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Se divím, že se na ten starý vergl dá ještě něco koupit
Budeš se divit,ale vetšinu seženeš od bmw. A co ne,tak siebenrock,boxerparts atd.A protože oblibenost dvouventilů se zvyšuje stejně jako jejich ceny,tak si některe firmy na těch dilech vicemeně postavili živnost.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak jsem byl dnes u Siggiho a "Ježíšek" od Siebenrocku už je taky doma - montáž si nechám mezi svátkama. Dnes navečer jsem akorát stačil "nacpat" do hlav vylehčené stěvěcí šroubky na ventilové vůle (na imbus) a lehčí osky vahadel od BOXXER PARTS.
Upravil Tonda dne 20.12.2015 20:49
Kdo je Siggi?
Taky se chystám na přestavbu a tak hledám kde se co dá splašit.
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
Jeden mistni člen.Ale to pouze Tonda neumi nakupovat na strankach siebenrocku,tak mu to tam siggi objednava.Jinak nic.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Jeden mistni člen.Ale to pouze Tonda neumi nakupovat na strankach siebenrocku,tak mu to tam siggi objednava.Jinak nic.
Ale umí, jen je to pohodlnější, když tam má Siggy registraci a "dvouventilový" sortiment od Siebenrocku zná dobře. Vždycky si zavoláme, zkonzultujeme to, probereme pro a proti atd......A alespoň máme důvod se pak navštívit
Ivo Bohuslav napsal:
Se mi tak zdá, že Ti, kteří pořizují nové 2Vtily, začínají těžce porážet ty, co pořizují nové vodníky....................
Možná,že ten svět ještě není úplně v prd.....
Já čekám až si zase všichni začnete pořizovat 4V (třeba krásný 1150) pak budu na koni i já
Vzhledem k tomu,že poslední dobou je strašně "IN" jezdit na co nejvíc problémovým stroji,tak 1150 je na řadě hned po trabantech
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA