Tak z Teplic přijedeme v pátek okolo 18 hod. 4 ks chlapů + 1 ks ženský, z toho 1 ks chlapa přijede na TDM 850, ale je to potencionální Baworista, jede okouknout tyto skvělé stroje a tak Vám to snad nebude vadit?!?!
Pomatenost, zvaná BMW.
Tak u mne se to nejak zamotava.Zacala to organizovat manzelka a nakonec to vypada,ze tam budu mit celou rodinu i se psem.Ja kazdopadne od patka a zbytek uz radsi neresim.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal(a):
Tak u mne se to nejak zamotava.Zacala to organizovat manzelka a nakonec to vypada,ze tam budu mit celou rodinu i se psem.Ja kazdopadne od patka a zbytek uz radsi neresim.
Vezmi to s sebou všechno... psa sežereme a Tvoji paní......pro Tvoji paní se taky nějaký uplatnění najde... a nebo naopak, to podle chuti každého soudruha...
vevis napsal(a):
Vezmi to s sebou všechno... psa sežereme a Tvoji paní......pro Tvoji paní se taky nějaký uplatnění najde... a nebo naopak, to podle chuti každého soudruha...
Pes jse žere eném do pátku Dle přísloví jednoho RASA Přes týden pejska a na sobotu a neděli kočičku Doufám že to nebude číst Kubišová a Srstka to bych byl v p,,,,deli.
tak mě napadlo jestli někdo nevyráží v sobotu od prahy nebo okolí (jsem z Příbrami), že bych se tak nějak připojil, abych nejel sám (já se totiž sám bojim do lesa )
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Já dorazím v sobotu po poledni,propiju se do neděle a kolem poledne zase odjezd. Dal bych i pátek ale je to velice nepravděpodobné.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Brnak Jim napsal(a):
A bude tam vůbec někdo ze soboty na nedělu?
Vypada to,ze ja jo!A tata taky asi dorazi v sobotu.A deti prej taky.Jak jsem psal,manzelka to ma promyslene.
Ale to nijak nevylucuje to,ze mne odvede do spravneho stanu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
snažím se sehnat přesnou pozici kde to vlastně je je jasné že mezi Přeloučí a obcí Mělnice je tu nějakej šmátek co by hodil souřadnice přímo na kemp???
když ho miluješ není co řešit
Tak jak píše Servisák,akorát ty cedule budou už dopoledne.Kolem oběda se bude stavět velký stan,takže v případě ošklivého počasí(o čemž pochybuji)bude i kam sednout.
pro Brňáka : ze soboty na neděli tam určo někdo bude,třebá já
Deny : oukej,jen vítejte... TDM je skoro jako BMW, v tom problém nevidím
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.