Joe:tu tvou jsem videl na vystave vedle Igora, D3 pekny i barvy pekny,jen ten napis Mitas neni podle meho gusta,to by mi Mitas musel hoooodne zaplatit ale tak o tom je,kazdy podle sveho a mas to pekny.
brtnik napsal:
Tak Pepanku, co to slibene foto D3 na 1150GSA s velkou nadrzi??? Co mrizku dobastlil jsi ji nejak? Ale dej foto klidne i bez
Mám to hotové i s mřížkou, ale nějak mi sem nejde dodat foto. Už jsem na 100 pixlách a stejně nic... určitě do sem, ale nějak dodám..
všude dobře.....doma GSA
servisák díky....jen pro info, úprava TT mřížky stála i s novou práškovou barvou krutých 150,-kč
Upravil pepanek1150 dne 18.05.2011 08:12
všude dobře.....doma GSA
v pondělí budu testovat novou verzi desierta 3 pro 1150, bude celá z laminátu a bude více vhodná pro jízdu offroad než stávající verze.
potěšující je, že cena bude do 9 tisíc
milan enduroskola napsal:
v pondělí budu testovat novou verzi desierta 3 pro 1150, bude celá z laminátu a bude více vhodná pro jízdu offroad než stávající verze.
potěšující je, že cena bude do 9 tisíc
Design je stejnej a jen jiny material,nebo komplet jiny? Novy D3 bude i na GS12? diky
Jinak manik s tim jede asi prvne no...je to moc tezky
Upravil brtnik dne 21.07.2011 22:05
bohužel kokpit na 1150 se při jízdě v hard offroad tak klepe, že už mi to 2x na straně prasklo, jednou jsem tomu pomohl tím, že jsem tam dal roadbook a jel závody, podruhý teď v rumunsku, když jsem mazal výjezd řečištěm.
takže to bude z laminátu, vyztužený kevlarem, pro fajnšmekry to může bejt za příplatek z karbonu :-)
milan enduroskola napsal:
bohužel kokpit na 1150 se při jízdě v hard offroad tak klepe, že už mi to 2x na straně prasklo, jednou jsem tomu pomohl tím, že jsem tam dal roadbook a jel závody, podruhý teď v rumunsku, když jsem mazal výjezd řečištěm.
takže to bude z laminátu, vyztužený kevlarem, pro fajnšmekry to může bejt za příplatek z karbonu :-)
To jsem si zase něco koupil
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black