Tak jsem pročítal na internetu kam s fotkama a pro mě vychází dobře Google disk.Něco na něj a zbytek fotek na dva externí HDD..a měla by to bejt jistota.
per aspera ad astra
Marku fotka super, hodinky hrozne. Asi se k Tobe prihlasim do uceni.
Hodinky fotim hrozne rad, ale jen venku, neumim pracovat s umelym svetlem: -((
Splněný sen moje 1100GS
Takhle to dopadá v praxi... Kouknu z okna, super atmosféra, válela se tam mlha, super... Foceno telefonem. Než jsem došel pro normální foťák, byla mlha pryč..
Beru zpet nazor na hodinky a omlouvam se.
Dekuji za rady. Blesk prave nepouzivam a externi zatim nemam.
Abych rekl pravdu, tak mi ani nejde o klasickou produktovku, ale spise zajimave nasviceni a to se mi na tve fotce libi.
Budu tedy zkouset doma s tim malem co mam.
Splněný sen moje 1100GS
Vyvážení bílé není tak velký problém, pokud fotíš do rawu, ovšem nesmí se ti na place míchat dohromady různé typy osvětlení, to už nepomůže ani photoshop :-)
TomasTT - jo to je realita, taky kolikrát mobilem zachytím atmošku dřív, než vytáhnu zrcadlovku bo jsou to chvíle okamžiku...
Když je vůle, cesta se najde
Jak tu 9., tak 11. fotku mám focené na šířku, ale zalíbil se mi takovýhle ořez. Ta na té lávce s potokem se mi takhle líbí, protože mi to sedí k výrazu modelky. Jako by přemýšlela nad životem jak plyne, možná nad nějakým zklamáním a v tom odstínu /url][/quote]
kluci sorry, ale té kouká z očí jenom jedno, kdy už to focení skonči,,,,
Hodinky pěkné Marku, tyhle módní značky jsou dnes dost kvalitní, i když já mám rád tradiční, méně známé značky a mechanický strojek, tikání nemá chybu:-). Stavte se, pokecáme o focení, hodinkách i motorkách a navíc je jedna z posledních šancí vyzkoušet C1 (myslím vy oba) - znáš to promovideo "Romeo a Julie"?
Teď mne napadlo, nechceš tu nabídnout takový neformální fotokurs:-)?
Marek - škoda že o fotokurs není zájem. A co fotografický workshop u příležitosti nějakého srazíku, třeba na Radarce?
Promovideo - existuje, třeba na Youtube, staré noční video o BMW C1,myslím že se jmenuje Romeo a Julie...
Jancku člověče, trošku si pohraj s kompozicí. řemínek nahoře je ušmiknutý ... když by nebyl, bylo by to fajn. Ne že bych prudil ... Ale pokud si dělal výřez, tak to zkus a uvidíš sám.