SPEEDY napsal:
SEMA: No super! Konečně se někdo ozval! Jak jste dorazili domů? Vše proběhlo OK?
Pár drobných opakovaných potíží s jednou jawkou a poslední den hodně hnusný počasí, ale dojeli jsme domů všichni v pořádku a podle časového plánu
Hergot, hned bych tam zase jel. Budu muset něco naplánovat
SPEEDY napsal:
SEMA: No super! Konečně se někdo ozval! Jak jste dorazili domů? Vše proběhlo OK?
Pár drobných opakovaných potíží s jednou jawkou a poslední den hodně hnusný počasí, ale dojeli jsme domů všichni v pořádku a podle časového plánu
Hergot, hned bych tam zase jel. Budu muset něco naplánovat
Jo jo vzpomněli jsme si na Vás a dokonce, když jsme se chystali do pelechu v tom dřevníku v Černé Hoře tak jsme Vás slyšeli jak jedete po silnici nad náma.
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
KLAPOUN: Jo jo dovezl! Má se stále mooooc dobře! Pod sedlem byla jen přes hranice. Kde jsme se potkali???
SPEEDY>tak to je dobrý My jsme nejdřív chtěli najít spaní brzo, ale převážil názor dojet někam níž k moři aby nebyla v noci kosa. Místo toho jsme nejdřív vyjeli do nějakýho průsmyku asi 1600 mnm a pak našli už hodně za tmy flek přímo na břehu Tary, kde byla samozřejmě kosa jak blázen.. někdy to nevyjde. Petr (ten s bílým osmikilem) měl jen cyklospacák a ráno mě honil po břehu, protože jsem sliboval teplé jižní noci
Sema: No tak to je sranda! Já jsem vyběhnul z dřevníku a koukal jestli k nám neodbočíte. Říkal jsem si jak to stoíj za prd, když jedete v noci a hledáte místo na spaní... Jinak jak jste kolen nás jeli tak to by teda zvukový zážitek!!! Já jsem taky tu noc klepal taky kosu jaxwiňa...
SPEEDY napsal:
Sema: No tak to je sranda! Já jsem vyběhnul z dřevníku a koukal jestli k nám neodbočíte. Říkal jsem si jak to stoíj za prd, když jedete v noci a hledáte místo na spaní... Jinak jak jste kolen nás jeli tak to by teda zvukový zážitek!!! Já jsem taky tu noc klepal taky kosu jaxwiňa...
Tak koukám na vašem webu na fotky a datum a potkali jsme se v komani, když jste vyjížděli z trajektu, tak my najížděli
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Se svolenim Michala21 vkladam pro inspiraci jeho fotky z lonske Albanie. http://michal21gs...banie2011/
A par zaberu z Albanskych sotolinek!
vevis přiložený následující obrázek:
[182.42Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!