klucí,kdo pojedete od Pardubic,počkal bych na Vás v pátek v Táboře.Je mi jedno v kolik a kde
606443520 kontakt na mě ...
Upravil Kubrt dne 08.05.2011 10:35
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
zahorak napsal:
To Randolfe ja jedu z Blavy cca 15,00.V Brne bysom mohol cca 16.00.
Fifa vybavil si dobre počasie!!!!!!!
Už pozeram počasie a zatial do štvrtka hlasia otepleni až 25
Tak teda navrhuju sraz v 16:00 v Rosicich u zamku.. odjezd 16:15, kdyby se nekdo chtel pridat
Opozdilci necht se ozvou na 725 39 29 17 a pockame.
to,,emil to se může změnit ale určitě kdo má nejméně na moto tak málo jezdí a tudíž si cenu nezaslouží a že má najeto třebas milion a zrovna si koupil funglofku pak má smolíka
když ho miluješ není co řešit
Jenze PD maj pouze petimistnej tachometr.Takze si muzou stav nadiktovat dle libosti.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
No vypadato že od nedele sa ma pokazit počasie.Tak budem do soboty večera a potom pujdem večer dom.Počasie sa ma pokazit.Až o 10 stupnu ma klesnut teplota a ma byt daždivo.Dufam že sa milia s predpovedem počasia a zostanem až do nedele.
co jsem koukal já dneska na počasí,tak od tohodle pátka má pršet...ostatně jako předloni
Pevně doufám,že se to změní a nebude dojit... Zbytek je mi šumák
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kasak napsal:
Zetore,kde se ti tam vzal morabo?Mám takovej pocit,že se registroval na XL relí.
Morabo napsal. "Květen daleko, ale vzhledem k tomu, že máme zázemí v ne až tak dalekých Hošticích, tak bychom případnou účast spojili s přespáním tam a připojili bychom se třeba alespoň na pokec a na projížďku"