Na bramboru to nevidim, ale plechovkou to snad zvládnu, takže bych se měl taky objevit a potřepat Vám klepetem do nového roku
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Aktuální předpověď říká, že na štědrý den bude tady na severu Moravy (brňák Jim nechť si vysere oko) kolem poledního 9°C ,na jihu dokonce 11°C. Jdu nabodnout baterku na nabíječku,tohle vypadá nadějně.
jencekgs: Jestli si tu vyjíždku nevybojuješ, tak jseš u nás mrtvej Homolka
Chlapi neserte, jestli mě moja vyhodí z bytu tak jsu bezdomovec
Uvidíme jak bude. Rád bych vás viděl, ale ještli bude sůl na cestách, tak to nemůžu Rablence udělat. To by jí naskákaly flíčky
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Chlapi neserte, jestli mě moja vyhodí z bytu tak jsu bezdomovec
Uvidíme jak bude. Rád bych vás viděl, ale ještli bude sůl na cestách, tak to nemůžu Rablence udělat. To by jí naskákaly flíčky
Před štědrým dnem má pršet,takže sůl už asi hrozit nebude.My co jsme si poslední dny před zámrzem zašpinili motorky blátem a nemyli,máme teď vystaráno,protože skrz centimetr bahna sůl neprojde.
Já to před zimním pochrupkáváním umyl. No jo no pořád jsem leštěnkář
Uvidíme jak bude. Kurňa mám už doma dvoje gumy a na Rable pořád ty holé tůráncky
Splněný sen moje 1100GS
petr_t: toby musel nějaké fakt přivézt
jencekgs napsal(a):
No zatím to vypadá blbě. Asi jsem moc pod pantoflem, ale ještě zabojuju a jestli bude pěkně, tak se na hodinku utrhnu
bojuj,co se v mládí naučíš,ve stáři......................................nepodceňuj to,mě to trvalo X let než sem to obrátil ve svůj prospěch,i tak má moje furt remci,ale už to není na rozvod
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
jencekgs napsal(a):
No zatím to vypadá blbě. Asi jsem moc pod pantoflem, ale ještě zabojuju a jestli bude pěkně, tak se na hodinku utrhnu
Musiš jse držet starého ale pravdivého pořekadla BABA MUSÍ BÝT OD RÁNA DO VEČERA ZPOCENÁ A VEČER JEŠTĚ MUSÍ HLÍDAT BARÁK JINAK MÁ MOC ČASU A ZAČNE VYMÝŠLET PI......OVINY. Po 22 letech manželství musím konstatovat že na tom něco pravdy je.