Woodman napsal:
Mladej? To už mi dlouho nikdo neřekl, dík! No a snad bych na stará kolena ještě dokázal uhnout (aspoň).
Ráně,jak když kopne bejk uhne málokdo...občas s se blbě vyhýbám i sám sobě
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
1. Jdi na Google Mapy.
2. Dál "Vyhledej cestu".
3. Napiš Japan jako startovní pozici.
4. Napiš USA jako cíl.
5. Jdi na krok č.27 vaší cesty.........
tak to by ti asi uletěly ruce
ale slyšel jsem že prý google odmění každého kdo najde jakoukoli chybu v jejich aplikacích..
Upravil lako dne 11.11.2010 22:17
Over than 250k km on BMW GS bikes
1. Jdi na Google Mapy.
2. Dál "Vyhledej cestu".
3. Napiš Japan jako startovní pozici.
4. Napiš China jako cíl.
5. Jdi na krok č.43 vaší cesty.........
Dobré, že.
Jo to znam,ale tady je chybny preklad do cestiny.V puvodni anglicke verzi je Jet ski,coz je vodni skutr a ne lyze.Z toho by zas asi bolela p....
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Potká stará blecha mladou blechu a ta se třese zimou...Stará blecha se ptá :" Co je s Tebou, že se tak třeseš zimou ?"Mladá blecha odpoví : " Ále, bylo mi zima a tak jsem se chtěla trochu zahřát a vlezla jsem hajnému do vousů, ale on jezdil celý den na motorce a to si nedovedeš představit, jak jsem za ten den vymrzla......"Na to odpoví stará blecha :" Vlez si mladému děvčeti do kalhotek a tam se náramně ohřeješ a budeš celý den v teple..."Po nějaké době se obě blechy opět sejdou a mladá blecha je zase zmrzlá...Stará blecha se ptá :" Prosím Tě, můžeš mi říci, proč jsi zase celá zmrzlá...?" "No, já jsem to udělala přesně tak, jak jsi mi radila, vlezla jsem mladý holčině do kalhotek , bylo tam krásný teploučko a já jsem hned usnula... No a potom jsem se probudila hajnému ve vousech a on zase jezdil celý den na motorce..."
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Malý Pepíček uměl opravdu výborně malovat. Ve škole namaloval na zem myš. Paní učitelka ji uviděla a strašně se lekla. Do žákovské knížky Pepíčkovi napsala poznámku : " Pepíček dostane dvojku z chování, protože na zem namaloval myš a já jsem se strašně polekala......"
Otec Pepíčka si poznámku přečetl a paní učitelce ode...psal : " Paní učitelko, klidně dejte klukovi z chování i trojku, protože v neděli namaloval na kuchyňský sporák dámský přirození, a já jsem si spálil pinďoura a náš dědek hubu........"
Se čtyřmi jeptiškami se zřítílo letadlo. Přijdou k nebeské bráně, kde na ně čeká svatý Petr.Dříve, než je pustí do nebe, ptá se Svatý Petr první jeptišky, jestli se někdy dotkla pánského údu.
První jeptiška odpověděla, že jej pouze viděla. Svatý Petr ji nařídí, aby si vypláchla oči v nádobě se svěcenou vodou.
Poté se ptá... druhé jeptišky, zda se někdy dotkla pánského údu. Jeptiška odpoví, že ano, ale pouze rukou. Svatý Petr jí nařídí, aby si omyla ruku v nádobě se svěcenou vodou a pustí ji rovněž dál.
V tom se čtvrtá jeptiška tlačí před třetí jeptišku a na Petrův dotaz, kam že se žene, říká :" Já bych si z dovolením vykloktala svěcenou vodou ústa, dříve než si v nádobě se svěcenou vodou sestra Dominika umeje prdel.....".
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
šest Bráníků a 3 Zubry... Dál jsem se nedostal
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Víš na co si musíš dát pozor při sexu zezadu?
Aby jsi nebyl ten,kdo stojí vepředu!
Upravil vevis dne 18.11.2010 23:16
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!