Zdravim z Arizony.. sezona uplne otocena proti CR, idealni na jezdeni je zima (neprselo uz 60 dnu v kuse), teploty kolem 25ti, tisice mil sterkovych silnic a trailu... u nas jsem se drzel na asfaltu, tady se pomalu odkopavam k tomu pustit se i mimo, stoji to rozhodne za to...
Plawa napsal:
Zdravim z Arizony.. sezona uplne otocena proti CR, idealni na jezdeni je zima (neprselo uz 60 dnu v kuse), teploty kolem 25ti, tisice mil sterkovych silnic a trailu... u nas jsem se drzel na asfaltu, tady se pomalu odkopavam k tomu pustit se i mimo, stoji to rozhodne za to...
Tondo, určitě se stavím, budu potřebovat probrat, jestli na žluťáka můžu použít ews a překlenovák z advíka, hydrospojku to naštěstí nemá, těch potřebných dílů snad bude míň.
Jardo, taková neexistuje, já bych potřeboval moooooc velkou garáž a čas na všechny ty motorky.
Emčo, ani nevím. Devatenáctá celkově (dvě nepočítám). Od 11ky GSa třináct včetně.
Aldo, nemám, ale prostě... není to jednoduchý.
Tak včera prvních 250 po FACELIFTu. Plasty polepeny fólií s motivem mapy ČR v inverzních barvách, navěšeny origo přídavný světla, doplněn XENON. Ještě plánuji diodové blinkry a koncové světlo. Letos ve znamení vidět a být viděn.
Kubass přiložený následující obrázek:
[59.53Kb]
Upravil Kubass dne 09.03.2014 07:45
Kubass