Sem si dneska dolejval kapalinu do ostřikovačů a jak na mě z toho dejchnul ten alkohol tak mě to pěkně koplo Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
xHackerM napsal:
Kluci,
už jsem tady avizoval, že bychom měli mít k dispozici čuníka na rožeň. Včera mi volal Petrguss že už jedno měl připravené, ale dohodli jsme se, že nyní není dobrá konstalace vzhledem k počasí. Přesunuli jsme to tedy na konec prázdnin. Doufám, že se účastníte.
ja urcite Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
xHackerM napsal:
Kluci,
už jsem tady avizoval, že bychom měli mít k dispozici čuníka na rožeň. Včera mi volal Petrguss že už jedno měl připravené, ale dohodli jsme se, že nyní není dobrá konstalace vzhledem k počasí. Přesunuli jsme to tedy na konec prázdnin. Doufám, že se účastníte.
ja urcite
No tak to já asi nee.Páć nepiju :-) a nejím maso ;-) Tak co bych tam dělal ???
Zítřek se blíží <|||> nikdo z vás polehounů & lehkožilů nende??? to je bída s váma .No nic holt to vypiju zavás Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Macek01 napsal:
Sem si dneska dolejval kapalinu do ostřikovačů a jak na mě z toho dejchnul ten alkohol tak mě to pěkně koplo
Ty v..e, kapalinu do ostřikovačů jsem ještě nedolejval co to mám,musím na ni dneska mrknout,na šestpade bude někde u chladiče ne?????
Upravil strogas dne 13.06.2014 13:11
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
xHackerM napsal:
V sobotu od 14:00 hrajou Plzeňští Patrioti na hřišti ve Skvrňanech. Bude tam i stánek od Amiga. Chceme se tam jet podívat. Přidá se někdo?
S
Kdyz bude rozumny pocasi tak bych se stavil i s maminou kdyz ji tak chcete poznat
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
No vždyť to máte za rohem. A počasí není překážka. Existuje deštník, který jde použít jak za mokra, tak za sucha jako slunečník. Takže domluveno! My tam zkusíme dorazit už před druhou...
xHackerM napsal:
No vždyť to máte za rohem. A počasí není překážka. Existuje deštník, který jde použít jak za mokra, tak za sucha jako slunečník. Takže domluveno! My tam zkusíme dorazit už před druhou...
Me to je jedno zalezi na malym jak se mu bude chtit ted v tech vedrech s nim neni moc rec...
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
No vcera jsem bylnu hugitky a jestli myslis ze to budu uplatnovat jako ty tak urcite prijdem moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Tak a kdo vytáhne v neděli motorku? Měl bych mít odpoledne volný na krátkou pojížďku. Kdyby někdo chtěl jet off tak jdu do toho, když se pojede asfalt tak to taky přežiju ...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
Tak a kdo vytáhne v neděli motorku? Měl bych mít odpoledne volný na krátkou pojížďku. Kdyby někdo chtěl jet off tak jdu do toho, když se pojede asfalt tak to taky přežiju ...
to zní dobře jen stále nejsem úplně fit ale to se podá Piju a kouřím za West UPS Bohemia
petrguss napsal:
to zní dobře jen stále nejsem úplně fit ale to se podá
Tak si dejte off kolem Božkova, se ti uleví Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
petrguss napsal:
to zní dobře jen stále nejsem úplně fit ale to se podá
Tak si dejte off kolem Božkova, se ti uleví
díky doktore,sice mám RUM nadále rád.Tohle nevyléčí Piju a kouřím za West UPS Bohemia