Kubass napsal:
Tak včera prvních 250 po FACELIFTu. Plasty polepeny fólií s motivem mapy ČR v inverzních barvách, navěšeny origo přídavný světla, doplněn XENON. Ještě plánuji diodové blinkry a koncové světlo. Letos ve znamení vidět a být viděn.
hoď sem pro zajímavost detail toho polepu, neumim si představit, jak to vypadá
jardajerman@seznam.cz
Zetore, seš borec
Mě by to trvalo jen pár minut, ne hodin.... pak bych mrsknul houbičku do kanálu a chemii někomu daroval
...nechceš to nacenit a dělat na kšeft?
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Kubass napsal:
Tak včera prvních 250 po FACELIFTu. Plasty polepeny fólií s motivem mapy ČR v inverzních barvách, navěšeny origo přídavný světla, doplněn XENON. Ještě plánuji diodové blinkry a koncové světlo. Letos ve znamení vidět a být viděn.
Kubass,taky bych byl pro detail polepu.Můžeš to sem hodit,nebo to uvidím na Radarce?
.
stepan napsal:
[quote]zetor napsal:
Je toho mnoho, ale nejlepší prostředek na mytí je S100 Total Reiniger...
To S100 je ještě lepší, než Muc-Off ? Nebo to má trochu jiný účel použití ?
Mám teď doma tento S100Total Reiniger ale používám ho jako celkovou očisto přes pěnotvornou pistoli na wapce na prach a bláto
Opravdová bomba je ale Motorrad Reiniger od stejné firmy ale taky o dost dražší litr kolem 300,- ten používám jako klasickou arvu a to opravdu bor.el jede dolů už při nastříkání
Detail, něco z toho vidět je, ale nejlepší to je vidět v celku. Radarka, už jsem o tom přemýšlel, ale musím vymyslet co s dětmi.
Kubass přiložený následující obrázek:
Chlapi a kde ten S 100 kupujete? Já na to nemůžu nikde narazit, jen na louis.de. Ať hledám jak chci, tak najdu maximálně čištění a mazání řetězu. Zrovna totiž taky řeším mytí po zimě a vůbec se mi do toho nechce, jak to mám zašvihaný. Jinak kdyby to začal dělat Zetor na kšeft, tak jsem první zákazník.
CarlosCZ napsal:
Chlapi a kde ten S 100 kupujete? Já na to nemůžu nikde narazit, jen na louis.de. Ať hledám jak chci, tak najdu maximálně čištění a mazání řetězu. Zrovna totiž taky řeším mytí po zimě a vůbec se mi do toho nechce, jak to mám zašvihaný. Jinak kdyby to začal dělat Zetor na kšeft, tak jsem první zákazník.
Já to kupuju v Louisu-respektive kupoval jsem-přešel jsem na Milit ten sice není tak super jako S100 Motorrad Reiniger ale je za zlomek ceny ,svoje odvede taky dobře a poměr Výkon/cena hovoří pro Milit.
Jinak Možná by to dokázali objednat nějací kšeftmoni s doplňkama na moto jako třeba MTT Brno -berou od Louise věci.http://www.mtt-br...
MucOFF jsem měl, ale nějak mi to asi nezafungovalo, z výsledku jsem nebyl moc nadšenej, tak právě hledám něco jinýho. To S100 podle ohlasů bude asi nejlepší volba, ale ještě zkusím ten Milit. Kdyžtak zaúkolujeme Schreka.
Upravil CarlosCZ dne 12.03.2014 11:47
zetor napsal:
Já se bojím všeho jinýho než S100 a MucOFFu...mám strach, že mi to udělá mapy na ráfcích...už jsem těch fleků od ruzných čističů viděl dost...
Jinak Já to koupil přes autodíly co jsem pracoval...umí to objednat ta firma, co jim vozí díly Autocora...
Tak tím výběrem jsem už taky prošel a vím co myslíš -na tmavě lakovaných částech jako je u 800ky rám dělá např čistič od Coyota (dělají mimo jiné klasický konkor),nebo obyč arva takové šedé mapy -sice časem se smyjí ale je to na pikaču a právě Milit tohle nedělá,vcelku dost dobře rozpouští nečistoty ,stojí rozumnou cenu a je to český výrobce -mám dojem fi z Hodonína.
Zetore, nemohl bych bejt taky tvuj nejlepsi kamarad?
Mimochodem me udelal mapy jenom Karlan, ale to je strasny svinstvo, fakt ziravina. Jinak z bezne dostupnyho vseho, nikdy zadnej problem.