CarlosCZ napsal:
MucOFF jsem měl, ale nějak mi to asi nezafungovalo, z výsledku jsem nebyl moc nadšenej, tak právě hledám něco jinýho. To S100 podle ohlasů bude asi nejlepší volba, ale ještě zkusím ten Milit. Kdyžtak zaúkolujeme Schreka.
nema problem S100 je na sklade furt akorat ta cena neni zrovna pro vsechny idealni ale funguje
ja ted zkousel ten Milit a bylo to taky dobry , jeste to zkusim na motorce zatim to probehlo jen an aute
MUC-OFF u me taky nejak nezafungoval
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
S tím militem opatrně, musí se pak opláchnout horkou vodou, používáme ho ve škole, když potřebujeme dostat zažranou mastnotu třeba z kyvky a dokonce jsme s ním sundávali zlatou barvu z řetězu
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
...raději to nebudu zkoušet, ještě by mi to umylo nápisy Touratech a to bych nepřežil....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
D-A-G-R napsal:
S tím militem opatrně, musí se pak opláchnout horkou vodou, používáme ho ve škole, když potřebujeme dostat zažranou mastnotu třeba z kyvky a dokonce jsme s ním sundávali zlatou barvu z řetězu
Tak to asi používáte nějaký jiný Milit ,tak agresivní to určitě není ,já to nastříkám rozprašovačem na celou moto když je to třeba včetně plexi,plastů ,laku atd ,nechám tak 5min působit a oplachuji wapkou studenou vodou a nikdy to neublížilo ničenu.http://www.nadas....-milit-5lt
D-A-G-R napsal:
Tak to asi používáte nějaký jiný Milit ,tak agresivní to určitě není ,já to nastříkám rozprašovačem na celou moto když je to třeba včetně plexi,plastů ,laku atd ,nechám tak 5min působit a oplachuji wapkou studenou vodou a nikdy to neublížilo ničenu.http://www.nadas....-milit-5lt
nene to je přesně on, ale psal jsi že to ředíš, a necháváš to na motorce jen chvilku, myslím, že by ani neředěný nic neudělal po krátký čas, ale moc dlouho bych neředěný na ničem nenechával, protože to co dokáže je docela síla
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
D-A-G-R napsal:
nene to je přesně on, ale psal jsi že to ředíš, a necháváš to na motorce jen chvilku, myslím, že by ani neředěný nic neudělal po krátký čas, ale moc dlouho bych neředěný na ničem nenechával, protože to co dokáže je docela síla
Já to ředím protože je to relativně hustý (ale ne zase moc) -a hlavně proto že se to líp stříká z rozprašovače a nezasychá tak rychle v horku; i výrobce píše že to není agresivní na plasty atd on ten Milit čistič dělají ještě jeden na strojní součásti atp a u toho myslím psali že to odstraní i zažrané skvrny od rzi a pod. tak jestli to nebylo ono;já ten Milit používám rel.často a to bych musel už mít motorku na kov kdyby to tak žralo;schválně na to ještě jednou pro jistotu koukni co to je a jestli je to v origo obalu,samotnýho mě to zajímá.A ono to nechat působit cca 5min není zase tak málo -v teplým počasí to vcelku rychle osychá tak to oplachuji než to zaschne.
Upravil kim dne 13.03.2014 14:03