Koukali jsme na to se Servisákem do katalogu a nějak jsme nepřišli na význam téhle věcičky, ale asi to bude pro lidi, který mají krátký prsty nebo nějaký problém se šlachama, např.
Koukali jsme na to se Servisákem do katalogu a nějak jsme nepřišli na význam téhle věcičky, ale asi to bude pro lidi, který mají krátký prsty nebo nějaký problém se šlachama, např.
"Maličkost s velkým účinkem, každý zná to hledání vypínače blinkrů a natahování palce do dálky, tato maličkost vše vyřeší."
zetor napsal:
"Maličkost s velkým účinkem, každý zná to hledání vypínače blinkrů a natahování palce do dálky, tato maličkost vše vyřeší."
Jedině, že bych palec neměl...
Jo, ten popis je u toho dobrej, no... Ale fakt jsme na nic jinýho nepřišli, dokonce Milda říkal, že mu poloha vypínače sedí jak prdel na hrnec, tak nevím jaké skupině lidí to je... Asi sběratelům doplňků Wünderlich...
Nedokážu posoudit tuto konkrétní vychytávku, ale pravda je, že se mi občas (nezkoumal jsem, jestli to závisí na zatočení řídítek či plynu) blinkry špatně vypínají, často je raději nechávám "doznít"...
Tahle už má startér si myslím... :-) jako cena je trochu výš... ale zase za to máš vlastně novou motorku.. což je super :-)
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
má to motor z dominátora a na něm byla nakopávačka ještě r,91 možná 92,byly verze kdy to bylo obojí-nakopávačka byloa taková rezerva kdyby to nestartovalo el. dominatora jsem měl a osobně mi to moc nesedělo ten motor má takovej na můj vkus neandrtálskej chod (někomu to může vyhovovat) mě to znervozňovalo zvlášť na silnici ,to 650dakar proti tomu jsou švýcary.navíc SLR/Vigor je silniční mašina víceméně pro baby (nižší)tak toto je takovej kočkopes byť pěkně udělanej.
Prodám svoji leštěnku F800GS s mnoha doplňky. Je lepší než nová. S jednou pr..lí dvě báwa neojezdím.
Fotky a cena
http://www.bohemiabike.cz/motorky/detail/255383-bmw-f-800-gs/
--------------------------------------------------------------------------------
Upravil KUKY dne 27.02.2014 08:52
KUKY se vrací
KUKY napsal:
Prodám svoji leštěnku F800GS s mnoha doplňky. Je lepší než nová. S jednou pr..lí dvě báwa neojezdím.
Fotky a cena
http://www.bohemiabike.cz/motorky/detail/255383-bmw-f-800-gs/
--------------------------------------------------------------------------------
To je Tvoje? Já myslel, že máš žlutou (soudě podle fotky v profilu). 1150 nakonec vyhrála jo