Juan napsal:
Radošku taky jsem táta 3x. Ale nevěřím, že by byl stejný rozruch ,kdyby se ztratila má dcera. Táty je mi líto, musí prožívat peklo.
Tady nejde vůbec o to, jestli je to dcera prominenta, nebo vrátného z Kolbenky... Ztratila se devítiletá holčička. Rodiče šílí strachem. Nějaký magor na to vymyslí "vtip". Někdo TO pověsí na toto fórum. To mi přijde minimálně nevkusné a proti tomu jsem se ohradil. Tečka.
Můžeme se jenom modlit, aby se toto nestalo našim dětem.
To je asi tak všechno... víc se k tomu na tomto místě vyjadřovat nebudu.
1) vtip jsem nevymyslel já
2) každý ať ho pochopí dle svého - nenapsal nikdo o jakou Aničku se jedná, stejně tak to mohl být vtip s Pepíčkem a věř, že ten se určitě někde někdy ztratil taky akorát neni v TV 2x denně protože jeho tatínek asi nemá několik mega kterejma se může vohánět (proč vlastně 3,5? proč ne třeba 2, nebo 8? taková divná částka ...
3) češi si dělaj vtipy ze všeho co je vlastně smutný.. proč se neohrazuješ na vtipy o politice? tam mi to přijde k pláči taky.. a někdy i víc
4) jsem taky táta a je to smutný, narozdíl od pana Janatky jsem alespoň nejel v LTO, nemám barák za 20 míčů (tímto mu to nezávidím!!), nesedím ve správní radě jako předseda představenstva v několika firmách s pochybnými finančními penězovody a tak můžu mít o svoje dítě o trošku menší strach..
5) utíkej okomentovat zbytek vtipů který jsou na blití a taky tu visej
6) nebo to ber s nadhledem.. (to je asi nejlepší..) smutnejch věcí je v tomhle státě víc než dost..
Upravil jezek dne 09.12.2010 15:48
jezek napsal:
1) vtip jsem nevymyslel já
2) každý ať ho pochopí dle svého - nenapsal nikdo o jakou Aničku se jedná, stejně tak to mohl být vtip s Pepíčkem a věř, že ten se určitě někde někdy ztratil taky akorát neni v TV 2x denně protože jeho tatínek asi nemá několik mega kterejma se může vohánět (proč vlastně 3,5? proč ne třeba 2, nebo 8? taková divná částka ...
3) češi si dělaj vtipy ze všeho co je vlastně smutný.. proč se neohrazuješ na vtipy o politice? tam mi to přijde k pláči taky.. a někdy i víc
4) jsem taky táta a je to smutný, narozdíl od pana Janatky jsem alespoň nejel v LTO, nemám barák za 20 míčů (tímto mu to nezávidím!!), nesedím ve správní radě jako předseda představenstva v několika firmách s pochybnými finančními penězovody a tak můžu mít o svoje dítě o trošku menší strach..
5) utíkej okomentovat zbytek vtipů který jsou na blití a taky tu visej
6) nebo to ber s nadhledem.. (to je asi nejlepší..) smutnejch věcí je v tomhle státě víc než dost..
podle mne je tezky rict, kdo z vas 2 ma horsi fkus
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak něco podobného se nám povedlo v jedné hospodě u České Lípy. Byl z toho docela průser. Za podlahu po nás chtěl majitel 25litrů.....
Naštěstí jsme měli video, jak na té motorce sedí on. Byl ve stavu, že si tento zážitek druhý den už nepamatoval.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /