zetor napsal:
hele prý to jde jak na origo tak na lazenej....psal jsem si s nima i volal.....
Tak asi už začali dělat nový tip.Mě to nepasuje,svody jsou o 7cm delší a o 2cm blíž k rámu.Chtěl jsem taky jen měnit koncovku a mám smůlu.Mám teda komplet Sharon.
Asi teda jo no....jestli to nepůjde,tak jim ho hodím na hlavu....
Já v práci prodávám 7 značek olejů (do aut)....i jeden pod názvem protechnik za úplně směšný peníze....tak nám to nedalo a poslali jsme ho na testy....dopadl lépe než mobil a shell.....
zetor napsal:
Já v práci prodávám 7 značek olejů (do aut)....i jeden pod názvem protechnik za úplně směšný peníze....tak nám to nedalo a poslali jsme ho na testy....dopadl lépe než mobil a shell.....
Za kolik máte olej do kamionu polosynt.10/40 v sudu 60l.Kdyžtak napiš SZ.Já teď používám nějakej Eurol,měním po 50000km.Dík Libor.
Když je hlad,je i husa dobrá.
zetor napsal:
Jdi do prdele s počasím.....to mě pěkně sere...!!!
Stejně nemáš NOTY nebo už jooo?Sem ještě nic nezapijel.... Jestli ti to dopadne,tak doufám,že uděláš nějakou oslavu na počest!Mám k tomu jen dvě podmínky,musí být teplo a musíš to všechno zaplatit,no néééé?
Si piš že to zapijem.Jestli teda bude co.......no každopádně šumava to jistí.....
TOLI napsal:
Tak co jelimáni na foru je docela nuda.Chtělo by to nějaký nový téma- olej, zvířátka nebo jaderný elektrárny.
No tak nějaký zviřátko nahoď.S těma elektrárnama je to těžký,když nám tu hrozí zemětřas s cunami dohromady,tak je asi taky budeme muset zastavit. Ještě bych rád věděl co je s našim rangerem.Dlouho se neozval,tak už asi jsou v plném zápřahu.Oteplilo se a sandálové vylézají z děr.
Když je hlad,je i husa dobrá.
S našim "mladým" jsem si včera psal a posílal mi mail. Už parkrát vyjel mezi ty arabský onany
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.