zetor napsal:
hele prý to jde jak na origo tak na lazenej....psal jsem si s nima i volal.....
Tak asi už začali dělat nový tip.Mě to nepasuje,svody jsou o 7cm delší a o 2cm blíž k rámu.Chtěl jsem taky jen měnit koncovku a mám smůlu.Mám teda komplet Sharon.
Asi teda jo no....jestli to nepůjde,tak jim ho hodím na hlavu....
Já v práci prodávám 7 značek olejů (do aut)....i jeden pod názvem protechnik za úplně směšný peníze....tak nám to nedalo a poslali jsme ho na testy....dopadl lépe než mobil a shell.....
zetor napsal:
Já v práci prodávám 7 značek olejů (do aut)....i jeden pod názvem protechnik za úplně směšný peníze....tak nám to nedalo a poslali jsme ho na testy....dopadl lépe než mobil a shell.....
Za kolik máte olej do kamionu polosynt.10/40 v sudu 60l.Kdyžtak napiš SZ.Já teď používám nějakej Eurol,měním po 50000km.Dík Libor.
Když je hlad,je i husa dobrá.
zetor napsal:
Jdi do prdele s počasím.....to mě pěkně sere...!!!
Stejně nemáš NOTY nebo už jooo?Sem ještě nic nezapijel.... Jestli ti to dopadne,tak doufám,že uděláš nějakou oslavu na počest!Mám k tomu jen dvě podmínky,musí být teplo a musíš to všechno zaplatit,no néééé?
Si piš že to zapijem.Jestli teda bude co.......no každopádně šumava to jistí.....
TOLI napsal:
Tak co jelimáni na foru je docela nuda.Chtělo by to nějaký nový téma- olej, zvířátka nebo jaderný elektrárny.
No tak nějaký zviřátko nahoď.S těma elektrárnama je to těžký,když nám tu hrozí zemětřas s cunami dohromady,tak je asi taky budeme muset zastavit. Ještě bych rád věděl co je s našim rangerem.Dlouho se neozval,tak už asi jsou v plném zápřahu.Oteplilo se a sandálové vylézají z děr.
Když je hlad,je i husa dobrá.
S našim "mladým" jsem si včera psal a posílal mi mail. Už parkrát vyjel mezi ty arabský onany Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Sem tu vy pankáči!od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Kubrt napsal:
S našim "mladým" jsem si včera psal a posílal mi mail. Už parkrát vyjel mezi ty arabský onany
Komu říkáš mladej?Bys mě měl vykat od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA