Myslim, ze tady neni nikdo, kdo najede 666km rocne.
Nikdy takovym nesmyslum neuverim. a uz vubec ne kdyz vidim ty svody, neoriginal obe gumy atd.
Minimalne kdyz to nekdy nekdo koupil novy, tak musel jezdit.. no jedine, ze by najel prvni sezonu tech 6000km a pak to 8 let stalo
Myslim, ze tady neni nikdo, kdo najede 666km rocne.
Nikdy takovym nesmyslum neuverim. a uz vubec ne kdyz vidim ty svody, neoriginal obe gumy atd.
Minimalne kdyz to nekdy nekdo koupil novy, tak musel jezdit.. no jedine, ze by najel prvni sezonu tech 6000km a pak to 8 let stalo
Jj ty nájezdy se mi u těch motorek taky nezdají -možná to někteří berou jako že nájezd od 1.majitele v ČR;je známo že v ČR má většina starých motorek nájezd 35000km +- max a servisky nemá mnoho motorek i dvouletých zvlášť dovezených ze zahraničí, zejména itálie ,jeden bazarista -dovozce mi říkal že v itálii na doklady majitelé kašlou,neřeší je a vyhazujiu -o čemž si myslím svoje.
kim napsal:
Kuky -to tě 1150 tak oslovila že měníš?
No najel jsem letos na 1150 cca 500km a myslím, že to je ten správnej stroj pro starýho dědka. Takový pohodový, tichý, ovladatelný . Musím ji ještě trochu ustrojit a už se těším na Radarku.
Na tom 8kile jsou nový oranžový plasty r.2010-11. Ty žlutý byly už trochu zašlý a poškrábaný. Teď je zase jako nová.
KUKY se vrací
rozmysli si to dobře, podobná nabídka přijde jen jednou za čas
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..