TOLI napsal:
O víkendu jsem testoval. Dneska už jsem dostal SPZtku tak můžu legálně
Ještě ale zbývá spousta maličkostí dodělat.
Paráda
Ještě vyčistit ten poblitej motor i dole,ať to trochu prokoukne a bude to
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
tyyyy jo, kdybych to věděl tak dofrčím, jsem byl fakt kousek a projížděl ty cesty, který jsme jezdili. Ty jo já se tak těším na další slezinu!
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
jjj skoda sme to tu psal ze pojedu o vekendu asi to slo mimo tebe , potreboval bych otestovat ty tvoje packy Wunderlich jestli si je mam koupit nebo ne
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
copo napsal:
2000km dozadu som doprial Helmutovi komplet telever box v ciernej farbe a hned som aj ABS prerobil na vypinac na riadidla na pravu stranu
Mohl by jsi pls hodit to vyřešení toho vypínání, já jsem to dal na spínač světelné houkačky, ale určitě se nechám inspirovat
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
tlmice su neskutocne vyborne. Kopec klikov utlmu, kym som nasiel svoje nastavenie, tak to trvalo mesiac. Na 20 klikov utlmu to mam take univerzalne nastavenie v predu a v zadu dane. Inak ked len asfalt, tak v predu 12 klikov utlmu a v zadu tiez. Na off utlm riadne prituhnem.
Ked chcem total pohodu na afalt, tak tlmice na jeden klik a to je len nadherne pohupkavanie po ceste
Po zvezeni sa hned kamarat objednal, dalsi uz uvazuje tiez. O chvilu si mozme zalozit hyperpro klub
Neskutocne pohodlie na ceste, len po nerovnostiach stale chodim od samej radosti
nastavenie je pre pneu Mitas E10.
Uz riesim aj cestnu sadu pneu a to bude zase laborovanie s nastavenim
Upravil copo dne 28.04.2014 21:37
copo@centrum.sk