Přiznám se že si nejsem jistý barvou, ale možné to je. První předjetí bylo někde před Medonosama, asi 100 m před zatáčkou a podle stylu projetí zatáčky bylo vidět že se toho nebojí a umí. Pak jsem dal u švagrové v Medonosích kafe atd, a předjel nás někdo znovu kolem 16.40h asi 5-10 km před Mělníkem.
Ať to byl kdokoli, tak narozdíl od některých rejžistů na superextrasportech umí jezdit. Když někdy vidím ty "závodníky" tak se občas bojím že spadnou z motorky jak mají vystrčené koleno a prdel, ale pořád mi zdržují.
Upravil berka dne 31.03.2014 12:24
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
Kdo jste to byl?! ...aneb, potkáváme se na každým rohu
Přidané 31.03.2014 14:04
Včera kolem jedný na mostě v Roztokách u Křivoklátu jsem potkával černý okufrovaný GSA a černobílý LC. Já žlutý GS 1200, za mnou pak ještě bílý GSA, Bandit a CBF. Kdo z vás se pozná?
Ondrasan1978 přiložený následující obrázek:
[207.92Kb]
Upravil Ondrasan1978 dne 31.03.2014 14:37
Přidané 31.03.2014 14:44
berka napsal:
Přiznám se že si nejsem jistý barvou, ale možné to je. První předjetí bylo někde před Medonosama, asi 100 m před zatáčkou a podle stylu projetí zatáčky bylo vidět že se toho nebojí a umí. Pak jsem dal u švagrové v Medonosích kafe atd, a předjel nás někdo znovu kolem 16.40h asi 5-10 km před Mělníkem.
Ať to byl kdokoli, tak narozdíl od některých rejžistů na superextrasportech umí jezdit. Když někdy vidím ty "závodníky" tak se občas bojím že spadnou z motorky jak mají vystrčené koleno a prdel, ale pořád mi zdržují.
tak to jsem nebyl ja.. i kdyz jsem byl nedaleko a v podobnou dobu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 31.03.2014 22:44
kdo dnes jel na 650 na spining do Klatov?
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Přidané 01.04.2014 12:14
Moderátor Příspěvků: 8674 Registrace: 18.12.08
Bílá F800GS s pražskou značkou teď před hotelem VZ Bedřichov ve Špindlu...kdopak se tady rekreuje?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Přidané 02.04.2014 16:03
berka napsal:
V sobotu odpoledne jsem jel od České Lípy na Mělník a cestou mi 2x předjel někdo na 1200 LC a celkem za ní tahal. Hlavně bylo vidět že na ní nesedí poprvé a věří těm silničním gumám co na ní měl. Takže kdopak se to kolem nás prohnal? Já musím s manželkou jezdit rozumně, jinak by už se mnou nechtěla jezdit
Jestli byla cerna, tak se priznavam. Jen na ni skoro poprve sedim, nebot prisla na konci ledna a 8 let jsem byl bez motorky...
Jsem tam kazdy vikend a opravdu rychle jedouci GS jsem tak jeste nepotkal.
BTW mam tam Michelin Anakee a zatimco v sobotu jsem brousil stupacky, v nedeli uz fungovala kontrola trakce
Upravil TED_ dne 02.04.2014 16:25
Přidané 03.04.2014 12:11
TED_ napsal:
berka napsal:
V sobotu odpoledne jsem jel od České Lípy na Mělník a cestou mi 2x předjel někdo na 1200 LC a celkem za ní tahal. Hlavně bylo vidět že na ní nesedí poprvé a věří těm silničním gumám co na ní měl. Takže kdopak se to kolem nás prohnal? Já musím s manželkou jezdit rozumně, jinak by už se mnou nechtěla jezdit
Jestli byla cerna, tak se priznavam. Jen na ni skoro poprve sedim, nebot prisla na konci ledna a 8 let jsem byl bez motorky...
BTW mam tam Michelin Anakee a zatimco v sobotu jsem brousil stupacky, v nedeli uz fungovala kontrola trakce
Nazdaaar. Někdy zkusíme zase ty jeskyně, ale otevřený
Přidané 03.04.2014 12:22
Alda napsal:
TED_ napsal:
berka napsal:
aldo sidlim aktualne v Lounech... navrhuju (klidne i s kolegou) nekdy nejaky dobry LC jidlo smerem na krusny hory, nebo jizerky nebo tak.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 03.04.2014 13:05
hicks napsal:
Alda napsal:
TED_ napsal:
berka napsal:
aldo sidlim aktualne v Lounech... navrhuju (klidne i s kolegou) nekdy nejaky dobry LC jidlo smerem na krusny hory, nebo jizerky nebo tak.
Přidané 03.04.2014 16:29
Jak rika TED.. staci rict, nevidim v tom problem
Btw. Louny... v Dubí u Teplic byla hospoda, kam jsem hrozne rad jezdil na jidlo. Pohlreich nekecal, fakt dobra hlavne ceska kuchyne. Vloni ale byla nejak zavrena, myslel jsem ze to lehlo, ale letos jsem projizdel a vypadalo to mozna zase funkcne. To by stalo za vyzkouseni.
Upravil Alda dne 03.04.2014 16:31