miky napsal(a):
to michal: nebyl jsi včera kolem 12.00 v Odrách, potkal jsem podobné gs na výjezdu ( ikdyž nebylo tak zablácené jak je zvykem...žeby ty svátky?)
Cau,jo to sem byl asi ja. Hledal sem kluky ale nejak sme se nemohly najit.
Mel sem problem s elektrik. tak sem to musel osplichnout at se nehrabu v bahne,ale davam ji jeste tak 2 hodky a pak bude mit opet tu spravnou barvu.
konzervace musi byt.
[img][/img]
miky napsal(a):
to michal: nebyl jsi včera kolem 12.00 v Odrách, potkal jsem podobné gs na výjezdu ( ikdyž nebylo tak zablácené jak je zvykem...žeby ty svátky?)
Mel sem problem s elektrik. tak sem to musel osplichnout at se nehrabu v bahne,ale davam ji jeste tak 2 hodky a pak bude mit opet tu spravnou barvu.
konzervace musi byt.
miky napsal(a):
konzervace musi byt.
V kolik hodin cca jsi se pohyboval kolem Oder?
Asi od pul 12 do 3? Tak nejak. Projedu okoli,podrazdim kamose co nejezdi,nejake kafe a tak.
Ale dneska sem nepotkal jeste nikeho
[img][/img]
...venku je nádherně ...já se zrovna vrátil z pěší pátrací akce na polňačkách mezi Jeseníkem a Vrážným
(vzal jsem rodinku na procházku do míst kde jsem si myslel, že jsem na Štědrý den urval zástěrku z levého válce ...ale ani ve čtyřčlenné rojnici jsme ji nenašli)