copo napsal:
2000km dozadu som doprial Helmutovi komplet telever box v ciernej farbe a hned som aj ABS prerobil na vypinac na riadidla na pravu stranu
Mohl by jsi pls hodit to vyřešení toho vypínání, já jsem to dal na spínač světelné houkačky, ale určitě se nechám inspirovat
isiel som to prerabat na rele a nakoniec som ani rele nedal, rovno som prerusil zeleny kabel od ABS na konektore a dal do preruseneho miesta vypinac a ten umiestnil na riadidla na pravu stranu. Palcom vypnem kedykolvek a zapnem tiez. Akurat pri pusteni nazad musim ist pomalsie ako 5km/h a pusti sa. Ak mi po starte blikaju kontrolky ABS z dovodu slabeho napajania, tak len vypnem, zapnem a uz fici.
Pouzil som vypinac SW motech
copo přiložený následující obrázek:
[215.19Kb]
Upravil copo dne 29.04.2014 12:38
copo@centrum.sk
copo napsal:
2000km dozadu som doprial Helmutovi komplet telever box v ciernej farbe a hned som aj ABS prerobil na vypinac na riadidla na pravu stranu
Mohl by jsi pls hodit to vyřešení toho vypínání, já jsem to dal na spínač světelné houkačky, ale určitě se nechám inspirovat
isiel som to prerabat na rele a nakoniec som ani rele nedal, rovno som prerusil zeleny kabel od ABS na konektore a dal do preruseneho miesta vypinac a ten umiestnil na riadidla na pravu stranu. Palcom vypnem kedykolvek a zapnem tiez. Akurat pri pusteni nazad musim ist pomalsie ako 5km/h a pusti sa. Ak mi po starte blikaju kontrolky ABS z dovodu slabeho napajania, tak len vypnem, zapnem a uz fici.
tak to je zajímavé řešení, vypínání, já jenom prodloužil kabeláž, s tím, že spínač zmáčknu na pár sekund a ABS je vypnuté, ale takhle je to taky dobré, jinak moc pěkná motorka, líbí se mi enduro nádech
Upravil DAGR dne 29.04.2014 13:01
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
copo napsal:
tak to je zajímavé řešení, vypínání, já jenom prodloužil kabeláž, s tím, že spínač zmáčknu na pár sekund a ABS je vypnuté, ale takhle je to taky dobré, jinak moc pěkná motorka, líbí se mi enduro nádech
pred tym, ked som chcel vypnut. Vypnut motor stlacit tlacidlo abs, nastartovat. Pustit nazad, vypnut motor, nastartovat. Teraz vbehnem do terenu, vypnem, zapnem pocas jazdy
copo@centrum.sk
taky se musím pochlubit novým strojem BMW.. Byl to krásný dárek a všimněte si dílenského zpracování s důkladem na značku BMW.. samozřejmostí jsou "elektrony" a pětibodové bezpečnostní pásy se znakem BMW. Znak BMW najdete i po stranách vozidla a na středových pokličkách kol.. Prostě je potřeba aby "ježčátko" vstřebávalo lásku k modrobílé vrtuli již od narození..
důležité jsou samozřejmě i doplňky..
držák na pití
vak proti zimě
termotaška na pití a jídlo na dlouhé cesty po parku
@ ježku krásný model minicabria
Člověče, ani nevím jak jsem k té kameře přišel. Nabídnul mi ji nějaký česky mluvící občan s německou SPZ na autě, tak jsem ji koupil
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
Tak se dnes přidám i já. Byť ho mám už dva roky a pár kilometrů jsme spolu projeli, tak konečně je ve stavu, jak mi vyhovuje (no, ještě by to chtělo snížené stupačky, protože úhel nohou mi zase tak moc nevyhovuje, ale to také přijde).
Miho přiložený následující obrázek: