Kasak napsal:
Radošku ty si kur-va spisovatel.Cos to vytvořil za román o helmách?Za poslední měsíc se tady ty helmy řešily aspoň 5x
Jo, řešily. jenže já nikdy nečetl nic od nikoho, kterej je vyzkoušel obě. Nemůžu porovnat dvě, kdy jedna je koupená po letech jezdění s jinou... takže stará versus nová... a to tu ani nebyl nikdo, kdo by měl 103ku Nolanku a koupil Cé3 Schuberthku, nebo o tom teda alespoň nic podrobnějšího nenapsal...
Tak jsem koupil obě nový a udělal sem recenzi s tím, že pokud se tam nestrhne afaik žádná imho hádka, tak to může někomu pomoci...
A vůbec. Myslím, že se tu řeší daleko větší pí*čoviny než přímé porovnání dvou helem, které tu takhle porovnané nikde nejsou...
A konec konců potřebuju poradit, kterou mám prodat a možná taky, kdo si ode mně tu druhou koupí... tak babo raď...
zetor napsal:
No my jezdíme na pstruhy do Kaplice.Takovej chovňáček na pstroužky.Párkrát hodíš a máš jich plej pytel.Byly jsme tam jen cca. hodinku a ve dvou asi 25 pstruhů.Cena 120kč kilo,ale jsou fakt dobrý a čistý.
Čoveče, tak to je bomba... Tam bych zajel, mít to blíž...
zetor napsal:
No my jezdíme na pstruhy do Kaplice.Takovej chovňáček na pstroužky.Párkrát hodíš a máš jich plej pytel.Byly jsme tam jen cca. hodinku a ve dvou asi 25 pstruhů.Cena 120kč kilo,ale jsou fakt dobrý a čistý.
Kasak napsal:
Radošku ty si kur-va spisovatel.Cos to vytvořil za román o helmách?Za poslední měsíc se tady ty helmy řešily aspoň 5x
Jo, řešily. jenže já nikdy nečetl nic od nikoho, kterej je vyzkoušel obě. Nemůžu porovnat dvě, kdy jedna je koupená po letech jezdění s jinou... takže stará versus nová... a to tu ani nebyl nikdo, kdo by měl 103ku Nolanku a koupil Cé3 Schuberthku, nebo o tom teda alespoň nic podrobnějšího nenapsal...
Tak jsem koupil obě nový a udělal sem recenzi s tím, že pokud se tam nestrhne afaik žádná imho hádka, tak to může někomu pomoci...
A vůbec. Myslím, že se tu řeší daleko větší pí*čoviny než přímé porovnání dvou helem, které tu takhle porovnané nikde nejsou...
A konec konců potřebuju poradit, kterou mám prodat a možná taky, kdo si ode mně tu druhou koupí... tak babo raď...
No proto jsem to taky napsal sem,abych ti to nezasíral.Za mě C3,má ji Palda a je to bomba.Já jezdím v crossový EVS a ta je taky luxus.
Když je hlad,je i husa dobrá.
zetor napsal:
Právě řešim dilema,jestli si koupit Cétrojku nebo kufry.... Helmu mám,ale 8 let starou a už je docela na houno(i když ta airoška byla na houno už po koupi)....asi si radši koupím pořádnej blembák.....
Jestli řešíš tohle,tak moje rada zní:kup si helmu a c3 je nejlepší volba.Jen musíš vychytat akci.Zrovna teď se rozmýšlí Radošek,tak ho o ni pumpni.
zetor napsal:
No dědek mi říkal: přes noc naložit do litru vody se 100g soli.Potom dát do udírny a 45min udit na bukovejch pilinách.....tak uvidíme.....
zetor napsal:
Pstroužek 100x jinak... to je lahoda...
Od vás je to kousek do Borku u St.Boleslavi.Tam je taky dělaj moc dobře.
zetor napsal:
Právě řešim dilema,jestli si koupit Cétrojku nebo kufry.... Helmu mám,ale 8 let starou a už je docela na houno(i když ta airoška byla na houno už po koupi)....asi si radši koupím pořádnej blembák.....
Jestli řešíš tohle,tak moje rada zní:kup si helmu a c3 je nejlepší volba.Jen musíš vychytat akci.Zrovna teď se rozmýšlí Radošek,tak ho o ni pumpni.
zetor napsal:
No dědek mi říkal: přes noc naložit do litru vody se 100g soli.Potom dát do udírny a 45min udit na bukovejch pilinách.....tak uvidíme.....
Zavěsit, nebo na roštu...???
No on měl takovou roštovou bedničku.Já mám krboudírnu.....tam to taky vyudim.
Kasak napsal:
...Já jezdím v crossový EVS a ta je taky luxus.
Jo, okolo komína je krosová super, jezdím v ní taky, ale chystám se dál a ve slotě a dešti bude vyklápěčka asi lepší...
Krosovoum mám ... Jezdím jedině v ní a jezdím s ní jedině štreky.Teda po většinou... Nedávno jsem si vzal do vedlejší obce vyklápěčku a málem jsem jí zahodil...Zvyk jsem si na krosovou a lahoda.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
zetor napsal:
zetor napsal:
Zavěsit, nebo na roštu...???
45 minut udit se mi zdá krátká doba,jedině že máš roztopeno na 90 stupňů.
Jo tak za tudle cenu jsem tu samou měl na kokosu v těch Letňanech... Ale rozdíl mezi tou mou a touhle je 4.000,- Kč a za ty prachy pořídím fajnový airbrush, když o něj budu stát, a ne sériovou malůvku, která ačkoli je fešná, nepřijde germána na víc než deset ojro, haj*zla hamounskýho...
Jo tak za tudle cenu jsem tu samou měl na kokosu v těch Letňanech... Ale rozdíl mezi tou mou a touhle je 4.000,- Kč a za ty prachy pořídím fajnový airbrush, když o něj budu stát, a ne sériovou malůvku, která ačkoli je fešná, nepřijde germána na víc než deset ojro, haj*zla hamounskýho...
Kasak napsal:
45 minut udit se mi zdá krátká doba,jedině že máš roztopeno na 90 stupňů.
zetor napsal:
No on měl takovou roštovou bedničku.Já mám krboudírnu.....tam to taky vyudim.
On tam má přímý teplo. Když budeš mít teplý krb, tak to bude stačit, za chvíli jsou... Mám to samý a maso bych tam nevyudil. Zvrchu bych ho spálil a uvnitř by bylo syrový. Ale ryby jsou mňam mňam...
Bavik si ji vyzkoušel na Motosalonu a objednal přes E-bay... Tam je nákup čehokoli většinou levnější. Blbý je ale to, že si tu konkrétní věc předem, než to dostaneš, nevyzkusíš... a pak může být problém...
Já ji právě od něho koupil...
Upravil radosek dne 20.03.2011 17:35