Posílám jen dopředu,aby vlákno nezaniklo.když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Kluci, tyden pred srazem bych vas rad pozadal o pomoc s pripravou podlahy do stanu. Bracha ho bude presouvat, ale s podlahou bude potrebovat pomoct. Kdybyste mohli, budu rad.Dejte mi vedet na mobil, PM nebo mailem.
v sobotu závodím,ale když to bude v neděli tak předběžně jdu/jedu, west zatím nemůžu potvrdit.
Upravil strogas dne 12.08.2014 21:36
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
jestli budu moct, tak přijdu přihodit nohu k dílu (určitě to tu připomeň až to bude aktualní), ale odpoledne po práci je u mě poměrně všelijakej čas, někdy je to ve 2, někdy v 6 a někdy taky v 8
Jináč škoda, že sraz bude takhle toho 12.9. - to je zrovna pro mě docela pekelnej víkend, ale zkusil bych přijet alespoň na sobotní OFF a rychlý pokec - zkusím dát vědět předem... Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Kali, gratulace. Fotku jsem si zvětšil a řekl bych, že je celej po dědovi takže jak píše Tom - motorkář jak vyšitej. Je to správnej offroaďák po tátovi - už teď trénuje to válení Tak ať se má k světu a dělá vám jen radostŽivot je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
No to je borec gratuluju za celou rodinku. Tak at mu sudicky pripravy co nejlepsi budoucnost :-) co koupime do kouta? Araiku? Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Pozor na Brno!
Ráno jsem vyjel do Brna mladej kluk.Nevím co se stalo .ale večer se vracím a dědek!
Jak to ty orientálci dělaj?
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Tátovi i dědkovi gratuluji,už máte vybranou motorku?jasně ...........bmw
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Ahoj všem, protože kapela nebude, tak nebudeme pod stanem stavět podlahu, tudíž jediná pomoc, kterou budu potřebovat, je pár rukou na postavení stanu. Brácha říkal, že stačí hodinka, prý je to hračka. Je samonosnej, takže se nemusí k ničemu kotvit a podobný chujoviny.
Milane, ani ta prodlužka nebude potřeba. Jediné, co je potřeba je 65m obyčejný prodlužky 220V, takže pokud někdo máte zahradní klubko, prosím nabídněte. Dáme je dohromady. Já budu mít od souseda možná 40m v kuse (nevím přesně, ale dosáhne to od mojí garáže až ke kotcům, kdo to u mě zná).
Stavět to budeme v týdnu, den ještě upřesním - bráchovi je to jedno, takže spíš jak se domluvíme my tady.
Macku, dáte dohromady nějakou tu lehkou off projížďku? Kluci si ji budou pamatovat ještě z loňska, mohli byste to vzít jako základ pro letošní. Já musím udělat ještě tu onroadovku, tak bych s tím offem potřeboval pomoct.