to není to plexi z odkazu pokud se nemýlím... na svoji motorku bych si ho nedal ani kdyby stalo pětikilo, je fakt tragický (myslím to na který odkazuje jirkahk)
Saturnin napsal:
to není to plexi z odkazu pokud se nemýlím... na svoji motorku bych si ho nedal ani kdyby stalo pětikilo, je fakt tragický (myslím to na který odkazuje jirkahk)
je to o funkčnost,i když na tom začneš jezdit a pak nasadíš to advíkové nechápeš jak to bere výtr vedle. Mám to otestované.Chci se vrátit na Bigapleximena.
Promiňte pánové, že vám vstupuji do debaty, ale musím poopravit. Ano, je to to plexi z odkazu a za sebe mohu říct, že u mě dobrý. A jedna důležitá informace- měřím 180cm !!!, kdo je vyšší má SMŮLU
Hezký.Jak funguje to Desiero nebo jak se té masce nadává proti větru??Mám 196cm a s větrem mám krapet potíže..
Mám ho teprva chvilku, ale zatím si nestěžuju, spevní to celkově předek a ochrana proti větru taky ujde, je to nastavitelné, nicméně si myslím že čistě jako ochrana proti větru to nenabídne nic lepšího než klasické velké plexi....