3X napsal(a):
tak Moraváci:
"VŠECHNO NEJELĚPŠÍ DO 2010, HODNĚ ZÁŽITKŮ Z CEST, ŽÁDNÉ ÚRAZY A ŠRÁMY Z TERÉNU NEBO NA ASFALTU, POSLUŠNOU A NEKAZÍCÍ SE BRAMBORU A TĚŠÍM SE NA DALŠÍ SPOLEČNÉ AKCE"
a dneska si to užijte
I tobě do nového roku vše nejlepší.
Dneska jsme si to fakt užili.Prezi nás povodil po super cestičkách a došlo i na nějaký ten soft offík.....a to nemluvím o nádherném slunečném počasí.
Vy snad chlastáte už od božího rána,že píšete o sluníčku
U nás po slunci a vidu,ani slechu
Jinak za Čechy taky přeju všeho nejlepšího do novýho roku
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
no já místo ježdění sem byl už na glgačcenezávidím,bo jak zato sednu vše dožënu
do novýho roku vám všem všechno nej,užite si to dokud můžete a v roce 2010 se na vás těšímdu pokračovat ve večírku
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Chlapi přeju krásného Silvestra a do Nového roku vše nej a hlavně plné nádrže slunce nad hlavou a pohodu jak na motorce tak i mimo ni.
PS: Já dnes leštil místo ježdění. Pořád jsem leštěnkář
Splněný sen moje 1100GS
To Allřátelé kamarádi,přeju Vám štastný Nový rok,vždy štastný návrat z vyjíždky,hodně zážitků a setkání s takovýma fajn lidičkama jako jsou zde na webu gs.
To Miloš: díky tvému webu jsem poznal opravdu fajn lidi se kterýma je radost se sejít díky
tak vám všem v tom roce 2010 přej-u/-eme všechno nejlepší, asi se to projevilo, bo jsme se vrátili z půlničního výšlapu na Emu, prd jsme přes mlhu viděli, ale Petr prý SLYŠEL
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
moranka napsal(a):
tak vám všem v tom roce 2010 přej-u/-eme všechno nejlepší, asi se to projevilo, bo jsme se vrátili z půlničního výšlapu na Emu, prd jsme přes mlhu viděli, ale Petr prý SLYŠEL
My jsme tu všechny ty prdy viděli i slyšeli,bylo to fakt fajne.. :-)) Tož vše NEJ pro VÁS VŠECKY...
prezi napsal(a):
hola, hola kolektive - vítejte v roce 2010! ...co byste řekli na novoroční vyjížďku?
(nevím jak vy, ale já jezdil naposledy vloni a hrozí mi absťák )
...viděl bych to na sraz 1.1. po obědě a zahájení motosezony 2010
...místo a čas upřesním až vstanu ...kdo se přidá?
Nóó chtěl jsem dneska motorku umýt a uložit,ale jak říkáš-na motorce jsem seděl naposledy minulý rok a to je hrozně dlouhá doba .Pokud nezačnou padat trakaře,tak jsem pro.