Myslím,že chladnější počasí by nebylo na škodu, když si vzpomenu na ty zapařence,když jsme to jeli naposledy,ještě teď jsem mokrej.
Petr a Martin by mohli jet a samozřejmě záleží i na počasí. Chce to domluvu na pevno.
Já jsem na tom neseděl od září. Uvidíme, kdo se tu ozve a viděl bych to někdy v březnu,prostě hned jak se tu domluvíme.
Jinak pojedu klidně sám.
Upravil romanhavlon dne 27.02.2015 12:05
Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
milkal napsal:
Něco ni říkalo celou zimu : Špunty,vole špunty !
A je to tady!
Kdy?
Kde?
A to já špunty už mám
Protože jsem to čekal tak mám též (se sloníkem)
Jel bych na začátek něco "lehčího" prosím
Tak to asi tu Javornici, když bude trochu mokro,tak to bude stačit.
Upravil romanhavlon dne 27.02.2015 12:52
Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
zdarek, tak mě Roman předběhl, chtěl jsem tomu dát ještě týden a pak sem napsat . No Martin je bez motorky co vím, takže buď tuto chybu napraví nebo může jet na lodi s Kalim . Co se mě týče, jsem jako loni pro každou špatnost a louži s bahnem . Radnickej potok nebo něco obdobného na začátek by měl být v pohodě... Co se týče gum jsem připravenej ...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
zdarek, tak mě Roman předběhl, chtěl jsem tomu dát ještě týden a pak sem napsat . No Martin je bez motorky co vím, takže buď tuto chybu napraví nebo může jet na lodi s Kalim . Co se mě týče, jsem jako loni pro každou špatnost a louži s bahnem . Radnickej potok nebo něco obdobného na začátek by měl být v pohodě... Co se týče gum jsem připravenej ...
Ahoj. Tak to je slovo do pranice! Tak teď už jen kdy a jedem.Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
hoj, tak dneska si tak jedu z Žatce domů a v 16:00 začalo chumelit no asi to ještě nechám nějakou chvilku zaparkovaný pěkně v garáži... Viděl bych to až tak na duben, to už se možná bude chtít i ostatním
Co vy na to? Milane, Kubo, Tome a spol.. Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS