...tož já vyrazil dle dohody a jaké překvapení - na pumpě čekal pavelgs a jinak nikdo! ...tož kde jste byli měkouši???
...když ve 13:15 vyjíždí zdravé jádro Moravské sekce (my dva) z Fulneku, svítí sluníčko jak urvané ...no parrráááda!
ALE! ...před Kružberkem vjíždíme do mlhy a ta nás pak provází zbytek vyjížďky ...místy jen opar, místy by se dala krájet, místy skrze svou optiku vůbec nevidím kam jedu
...vyrážíme kontrolovat naše oblíbené Kružberské bazény , ale "smolík pacholík" - zjistili jsme, že blaser michal nevzal motorovku a cestu neuvolnil, takže absolvujeme jen půlku cesty a vracíme se - ale i tak jsme si to užili bo vody bylo hafo a navíc se místy jelo po ledě
...pak ještě jedeme omrknout Hartu - no skoro jsme ji v té mlze nenašli - a pak Vítkov, Odry, Fulnek a ve čtyři hodiny jsem doma "jako na koni"
...já si tedy píšu prvních 150km v roce 2010 a pavlovigs i sobě jedničku za vzornou reprezentaci a záchranu cti Moravské sekce
...tož fajne to bylo!
No já mám sundané zadní kolo a čekám až Petr otevře pneuservis abych mohl přezout. Na těch holotechnách se už bojím.
Navíc mám vyleštěno, tak bych vám ji chtěl ukázat krásnou
Splněný sen moje 1100GS