Stojí v podzemní garáži v práci. Zatím jsem se nerozhodl kterou si nechám. Jestli půjde Rabla, zůstane mi velká díra v srdíčku.
Zimu přečkám s oběma a na jaře se uvidí.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
A víš, Honzo, že bigamie je u nás trestná... ?
Potřebuješ přeci ženu která ráda pere, která ráda žehlí, která ráda uklízí, která dobře vaří, která tě dobře namasíruje.......
Důležité je, aby se tyto ženy spolu nikdy nepotkaly.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
jencekgs napsal:
A víš, Honzo, že bigamie je u nás trestná... ?
Potřebuješ přeci ženu která ráda pere, která ráda žehlí, která ráda uklízí, která dobře vaří, která tě dobře namasíruje.......
Důležité je, aby se tyto ženy spolu nikdy nepotkaly.
Moc pěkná černoška jensku, to budeš mít na jaře těžký bolehlav.
Ale je to aspoň dobrá starost:
"Nechám si toho staršího nebo novějšího bavoráčka??"
Pája
Kdyz Tobe hrozne dlouho trvalo, nez si pochopil, ze off s tdm je trapeni.
Tim ale nechci rict, ze to byla spatna mozorka.
Jak jsi vlastne spokojen s 11?
Jeste neni zcela jiste, kterou si necham. Kazdopadne na Radarku jedu na Rablence, tak muzem udelat foto tam pokud jedes: -)
Splněný sen moje 1100GS
No, mám ji holku jen chvilku. Najeto celkem prd, víc se v tom hrabu než jezdím, ale minulej týden jsme byli s klukama v RO a zatím dobrý. V terénu úžasné, nesrovnatelné jak s TA tak i s TDM. Jen mi chybí šestka, pocitově otáčky nad 4t mi nesedí, strašné vibrace jsou nad 4,5 tis... nevím, má to tak být, nebo je to špatně? a jestli jo, co je špatně? máš to taky tak?
tobig - popis strasne vibrace je dost slozite predstavitelny. Vibrovat to ma, to je "included in the package", ale co je pro tebe strasne je uz otazkou. Lepsi at to ohodnoti nekdo co ma neco na traktoru najezdeno
radovant napsal:
tobig - popis strasne vibrace je dost slozite predstavitelny. Vibrovat to ma, to je "included in the package", ale co je pro tebe strasne je uz otazkou. Lepsi at to ohodnoti nekdo co ma neco na traktoru najezdeno
jo, chápu. Snad to přiblížím takhle - vibruje to normálně, jak se motor třeba na dvojku krásně umí posbírat od 1500/2000 ot. pod lehounkým plynem, třeba z mírného kopečka, vůbec neprotestuje, neškube, nekope... takovej diesel... paráda... pak jede s normálníma vibracema (oproti tdm asi tak 3x většíma, ale v normě) do přesně 4000. Pak jako na povel se celá motorka roztřepe, říkám si, že tohle není v normě.... nedovedu si představit třebe po dálnici jet na 5ku 140-160 km/hod - (6-7t. ot/min ???? ) po chvilce fakt bolí ruce....
asi musím za někým, kdo má nalítáno na 11 moccc kiláku, ať to projede....
tobig
Tobigu ty woe 4,5tis jsem nikdy netočil.
No asi je to normální. přijde mi, že 1150 se v těch otáčkách cítí líp a má méně vybrací.
Není problém se domluvit a můžes se svést na Rablence.
Mě zase šestka na 1150 přijde navíc.
Jinak jestli mě oko neklame, je to spešl edition stříbrno žlutá??
Fakt pěkná
Splněný sen moje 1100GS