Topol: jak už tady někdo psal.Mam radost z něčeho co si mužu udělat sám.Taky dělam práci kde mam na to prostředky.
Třeba v létě sem zkoušel dělat hliníkovej top case.Funkčnost byla supr.dělal sem ho podle rozměru TT, ale zaměnil sem výšku a šířku a nevypadalo to moc dobře
nakonec sem zjistil že je na cesty pro mě nejlepší do zadu vak z Pola+boční origo bmw
hlavně, že je pivo ftlamě
možná to není to pravé ořechové,ale splní to účel,dělal jsem to sám a to mě těší
odvažuji se sem dát i něco jiného než bramboru,ale to sem si upravoval sám,AL klín pod motorem a zadní blatníček,nosič a padáky nerez,nějaké to leštění
ako ste vyriesili uchytenie dodatkovych svetiel pod zobak
viem si totiz zohnat dve krasne funglove H3 za dobry peniaz ale nechce sa mi ich davat na padak.. podla mna patria pod zobak pod smerovky
raptor napsal:
ako ste vyriesili uchytenie dodatkovych svetiel pod zobak
viem si totiz zohnat dve krasne funglove H3 za dobry peniaz ale nechce sa mi ich davat na padak.. podla mna patria pod zobak pod smerovky
hliníkové účko vedoucí pod celým zobákem,na koncich přichycena světla s krytkou,pod zobákem jsou dva šrouby,které drží chladič,za ně je to přichycené,ale je nutné si dát pozor,aby při vytočení plného rejdu vydlice se neopírala o toto účko,je to dost na těsno
udělal bys i něco jinejm? Nevim, například třeba, ja nevim, třeba mě? třeba ty plechy dolu? teda pokud nejsme na druhym koncu republiky. ja su z hradiště mnichova.
říkám si hurikán
nad tím jsem nepřemýšlel,musel bych zjistit cenu buď originálu,nebo konkurence,podle toho udělat nějakou svou,tak aby byla rozumná pro obě strany
jsem od olomouce a výrobky které dělám pro včelaře posílám PPL-kou i na slovensko,takže tyto plechy taky není problém poslat