Tak přátelé a kamarádi, kdyby se někdo chtěl k nám v neděli přidat na pročištění hlavy za řídítky, vyrážet budeme nejspíš okolo 10:00 od benzínky Na Staré poště za Zdibami. Zítra mne čeká práce asi až do noci, tak dřív bych to v neděli neviděl...a zamíříme do Ráje...Českého...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
Tak přátelé a kamarádi, kdyby se někdo chtěl k nám v neděli přidat na pročištění hlavy za řídítky, vyrážet budeme nejspíš okolo 10:00 od benzínky Na Staré poště za Zdibami. Zítra mne čeká práce asi až do noci, tak dřív bych to v neděli neviděl...a zamíříme do Ráje...Českého...
Helmu už jsme sehnali, takže jako vždy moc rádi dorazíme a vyrazíme
PS: rezervuji si druhou jízdní pozici ve skupině
Upravil morabo dne 02.04.2011 15:40
Maiali nel Fango!
Tak naši chlapci se vrátili v cajku a pověřili mne předáním omluvy zbytku Vjetrníkovy dnešní družiny za odpojení se od skupiny bez rozloučení. Pacholci..., snad po nich nebyla sháňka, ale prý museli odbočit u Líbeznic k domovu a při známém svižném tempu velitele výpravy ..
Ale měli jste to dnes jistě po všech stránkách úžasný, že?
svata krajto co jste tam dneska zase vyvadeli?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jsem mával jako blázen......ani jsi si nestačil všimnout.......... Moc jsme přemýšleli, jestli v 10,00 na pumpě, nebo né........tak, že ne, máme moc práce. Rejp sem, rejp tam a v 11,00 jsme se už oblékali, dnes paráda, stále se na dědečkovi učím jezdit, zkoušíme se zkamarádit. Cestou tisíce zmrzlin a už jsem ani nedoufal........a tu náhle za Mšenem.......ona chrabrá skupina na báječných strojích.
Paráda, děkujeme všem spoluvýletníkum za super společnost v krásném dni! U Líbeznic jsme taky mávali a odbočujících jsme si všimli. Stejně jako jsme jasně identifikovali Iva! Vypadals impozantně
Maiali nel Fango!
Já to taky viděl, že jste si nás všimli. Nejdřív jsem Vás chtěl předjet, abych Vám jako zamával, ale když jsem ztratil ty dvě bílé helmy z horizontu, věděl jsem, že není šance...
Díky za pěkný výlet, počasí jste vybrali nádherné. Už se těším na příště.
Rozloučíme se hned, jak se příště uvidíme.
Upravil pavlik5 dne 04.04.2011 08:04
No tak snad se příště rozloučíme svědomitěji
Každopádně ještě poznámka, včera jsme zaznamenali rekord spotřeby - 295km/15l , ať počítám, jak počítám, tak je to prostě 5l na sto...
Maiali nel Fango!
fkbart napsal:
.....Planujete nekdy dalsi podobnou vyjizku, ze bych se pridal?
Tato projizka byla on nebo off road? .......
Určitě něco zase vymyslíme. Jinak vyjížďka byla Gelande-Strasse...tedy od silnic první třídy, přes ty nejzastrčenější silničkyčky až po polní cesty, tak aby to šlo v projet ve dvou na silničních pneu.
Jinak místo Hechlingenu můžeš zkusit českou enduroškolu.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."