Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 3:   1    2    3  

Prima COOL
JardaFGS
Přidané 11.04.2011 22:05

Registrace: 16.10.09
Mne se to libi, porad je to lepsi nez 99 % veci, co v televizi davaj, a kdyz sem se mel dneska rozhodnout, jestli superstar, cesty domu nebo toto, Long way round pro mne byla jasna volba...Grin
Ale taky se tesim na ty dily z cesty
Upravil JardaFGS dne 11.04.2011 22:05
jardajerman@seznam.cz

xavier
Prima COOL
Přidané 11.04.2011 22:06

Registrace: 29.07.07
Jsem to rikal, zacatek je nuda,,,nejlepsi je 5 a 6 dil Wink
Aktualne 1250 GSA HP

chafre
Prima COOL
Přidané 11.04.2011 22:18

Registrace: 08.11.08
JardaFGS napsal:
Mne se to libi, porad je to lepsi nez 99 % veci, co v televizi davaj, a kdyz sem se mel dneska rozhodnout, jestli superstar, cesty domu nebo toto, Long way round pro mne byla jasna volba...Grin

SuperstarSmile to je ale nefér srovnání, tak strašný to být opravdu nemůžeSmile Ono je to těžký, bud to mohli udělat jako čistej cestopis, seriozní a nebušenej fakty a detailními informacemi pro dálkoplazy, ale pro většinu diváku neskutečně nudnej, anebo show, plnou děje, akce a srandy. První díl na mne působil, že je to tak napůl, tvářej se hrozně vážně, jak jim půjde o život, ale přitom je jasný, že sami nejedou a maká na tom tým lidí co se o ně stará a v podstatě jim nic vážnýho nehrozí. A to je ten problém, bud jedno nebo druhý, obojí nefunguje. Ale uvidíme, kolega to už viděl na satelitu a taky mi řikal, že ty díly kde jedou jsou docela fajn.
GS 1200 R Adventure

Franta
Prima COOL
Přidané 12.04.2011 08:44

Registrace: 24.03.09
Je (bude) to pěkný ! Je to točený pro lidi - srandičky, kecičky,.. koho zajímá stav kilometrů a dějepis..
.

Když má problém řešení, není třeba si dělat starosti. Když je nemá, starosti nepomohou.

www.Vokna-dvere.cz
lako
Prima COOL
Přidané 12.04.2011 08:49

Registrace: 23.02.10
chafre napsal:
JardaFGS napsal:

SuperstarSmile to je ale nefér srovnání, tak strašný to být opravdu nemůžeSmile Ono je to těžký, bud to mohli udělat jako čistej cestopis, seriozní a nebušenej fakty a detailními informacemi pro dálkoplazy, ale pro většinu diváku neskutečně nudnej, anebo show, plnou děje, akce a srandy. První díl na mne působil, že je to tak napůl, tvářej se hrozně vážně, jak jim půjde o život, ale přitom je jasný, že sami nejedou a maká na tom tým lidí co se o ně stará a v podstatě jim nic vážnýho nehrozí. A to je ten problém, bud jedno nebo druhý, obojí nefunguje. Ale uvidíme, kolega to už viděl na satelitu a taky mi řikal, že ty díly kde jedou jsou docela fajn.

tam de o to že někteří diváci tam tu "akci" potřebují .. Grin
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich

Instagram - Andrew POV

Maris
Prima COOL
Přidané 12.04.2011 09:11

Registrace: 14.04.09
Nejlepší je ta scénka na slovensko-ukrajinskejch hranicích, jak je slovák vystraší že na Ukrajině je to samá mafie že se i bojí pak spát v Užhorodu hotelu..
Jinak ty první díly žádná sláva,ale pak Mongolsko a hlavne Sibiř je úžasná! A myslím že už tam manekýni určitě nejsou..Smile

lako
Prima COOL
Přidané 12.04.2011 09:14

Maris napsal:
Nejlepší je ta scénka na slovensko-ukrajinskejch hranicích, jak je slovák vystraší že na Ukrajině je to samá mafie že se i bojí pak spát v Užhorodu hotelu..
Jinak ty první díly žádná sláva,ale pak Mongolsko a hlavne Sibiř je úžasná! A myslím že už tam manekýni určitě nejsou..Smile

jo ten je dobrej "MAFIE.. samá mafie.." Grin

Instagram - Andrew POV

lako
Prima COOL
Přidané 12.04.2011 09:17

JardaFGS napsal:

mě se to taky pači, když sem se začal divat na 1. díl odešel jsem od PC až u posledního Grin
Upravil lako dne 12.04.2011 09:17

Instagram - Andrew POV

JardaFGS
Prima COOL
Přidané 12.04.2011 14:37

Registrace: 16.10.09
lako napsal:
Maris napsal:

jo ten je dobrej "MAFIE.. samá mafie.." Grin

Sakra nechte si ty spojlery, pak to nebude žádný překvapení...Grin
jardajerman@seznam.cz

mahomaho
Prima COOL
Přidané 12.04.2011 15:02

Registrace: 17.02.09
Souhlas s tím že další díly jsou lepší. Čím dál tím líp.Smile
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.

Maris
Prima COOL
Přidané 27.04.2011 10:24

jj teď ten poslední díl jsem náhodou zahlíd..Pěkný,ale dabing to docela zabíjí.. Líbí se mi ty jejich naleštěný 1150 GSA.. Po Sibiři už takový hezký nebudou. Smile

Jo a jinak se prej chystá třetí Long Way - snad přístí rok a Jižní Amerika

Maris
Prima COOL
Přidané 27.04.2011 10:26

a ještě je pěkný od Charleyho Boormana By any means
Maris přiložený následující obrázek:

[40.46Kb]
Upravil Maris dne 27.04.2011 10:26

TomasTT
Prima COOL
Přidané 27.04.2011 11:05

Registrace: 15.03.07
Mě se nejvíc stejně líbí "Race to Dakar"
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
petrs
Prima COOL
Přidané 27.04.2011 11:31

Registrace: 31.10.07
jj. Race to Dakar je povedeny. Long Way Round bylo o dvou kamosich, co si chteli splnit sen o projet kus sveta.... Long Way Down bylo o dvou rozmazlenych hvezdach, co kvuli sponzorum a penezum musi neco natocit a evidentne je to vubec nebavi... V originalnim An zneni je to naprosto udesna zalezitost....
Passion to Ride.
Passion to Dive.

magoss
Prima COOL
Přidané 27.04.2011 12:43

Registrace: 04.11.10
petrs napsal:
jj. Race to Dakar je povedeny. Long Way Round bylo o dvou kamosich, co si chteli splnit sen o projet kus sveta.... Long Way Down bylo o dvou rozmazlenych hvezdach, co kvuli sponzorum a penezum musi neco natocit a evidentne je to vubec nebavi... V originalnim An zneni je to naprosto udesna zalezitost....

no já mám pocit že Long Way Round a Long Way Down jedou ti samí jezdci oba herci

xavier
Prima COOL
Přidané 27.04.2011 13:15

To sice jedou,ale ten druhy dil je fakt nuda. Vic se tam venujou ruznym humanitarnim organizacim a podobne,nez jizde na moto.
Aktualne 1250 GSA HP

petrs
Prima COOL
Přidané 27.04.2011 13:28

Jedou to stejni jezdci - herci, ale podani je uplne jine. V prvni serii z toho cisi neco uplne odlisneho od druhe serie. V te prvni chteji jet, je to o jizde, dobrodruzstvi a tomu co na ceste potkaji. Druha serie je o stiznostech na uplne vse...Vadi jim dlouha jizda, prach, spani ve stanu, spatne cesty a co ja vim co jeste.... Jen doufam, ze planovana treti cesta nebude stejne hloupa a ze alespon doprovodna auta pojedou pekne v povzdali....
Passion to Ride.
Passion to Dive.

jezek
Prima COOL
Přidané 27.04.2011 13:28

Registrace: 05.11.08
kdybys dostal zadarmo motorku, vybavení, někdo ti to všechno zaplatil, a ještě bys za to dostal vejplatu, tak bys taky udělal to, co ti sponzoři nadiktujou, že máš udělat.. a pokud produkce domluvila návštěvy humanitárních organizací tak to tak prostě bylo..

xavier
Prima COOL
Přidané 27.04.2011 13:34

jezek napsal:
kdybys dostal zadarmo motorku, vybavení, někdo ti to všechno zaplatil, a ještě bys za to dostal vejplatu, tak bys taky udělal to, co ti sponzoři nadiktujou, že máš udělat.. a pokud produkce domluvila návštěvy humanitárních organizací tak to tak prostě bylo..

To sice ano,ale o tom tady preci neni rec. Jde o to,ze pro divaka je to pak nezajimavy a nudny. A toceny to bylo hlavne kvuli tomu aby se to prodalo.
Aktualne 1250 GSA HP

petrs
Prima COOL
Přidané 27.04.2011 13:42

jezek napsal:

Jasne ze jo. Tak asi jako kazdej... Ale jsou to herci a pokud jsou za to jeste placeni, meli by byt natolik profici, ze to "zmaknou". Nemam rad podobne "stezovatele", kteri delaji nejake povolani a ustavicne si stezuji na to, jak to maji tezke. Bud to delat chteji, anebo je lepsi jit delat neco jineho, co je bude vic bavit a neobtezovat svojim nechutenstvim ostatni.
Taky je docela zajimave, ze v TV povetsinou bezi prvni serie a druha se zas tak moc nevysila... Prvni serii vidim vysilat kazdou chvili, druhou jsem zaznamenal snad jednou...? Asi to proste divaky nebavi.
Passion to Ride.
Passion to Dive.

Strana 2 z 3:   1    2    3  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 108
Členové on-line: 1
lukast

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.33 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI