Mne se to libi, porad je to lepsi nez 99 % veci, co v televizi davaj, a kdyz sem se mel dneska rozhodnout, jestli superstar, cesty domu nebo toto, Long way round pro mne byla jasna volba...
Ale taky se tesim na ty dily z cesty
Upravil JardaFGS dne 11.04.2011 22:05
jardajerman@seznam.cz
JardaFGS napsal:
Mne se to libi, porad je to lepsi nez 99 % veci, co v televizi davaj, a kdyz sem se mel dneska rozhodnout, jestli superstar, cesty domu nebo toto, Long way round pro mne byla jasna volba...
Superstar to je ale nefér srovnání, tak strašný to být opravdu nemůže Ono je to těžký, bud to mohli udělat jako čistej cestopis, seriozní a nebušenej fakty a detailními informacemi pro dálkoplazy, ale pro většinu diváku neskutečně nudnej, anebo show, plnou děje, akce a srandy. První díl na mne působil, že je to tak napůl, tvářej se hrozně vážně, jak jim půjde o život, ale přitom je jasný, že sami nejedou a maká na tom tým lidí co se o ně stará a v podstatě jim nic vážnýho nehrozí. A to je ten problém, bud jedno nebo druhý, obojí nefunguje. Ale uvidíme, kolega to už viděl na satelitu a taky mi řikal, že ty díly kde jedou jsou docela fajn.
GS 1200 R Adventure
JardaFGS napsal:
Superstar to je ale nefér srovnání, tak strašný to být opravdu nemůže Ono je to těžký, bud to mohli udělat jako čistej cestopis, seriozní a nebušenej fakty a detailními informacemi pro dálkoplazy, ale pro většinu diváku neskutečně nudnej, anebo show, plnou děje, akce a srandy. První díl na mne působil, že je to tak napůl, tvářej se hrozně vážně, jak jim půjde o život, ale přitom je jasný, že sami nejedou a maká na tom tým lidí co se o ně stará a v podstatě jim nic vážnýho nehrozí. A to je ten problém, bud jedno nebo druhý, obojí nefunguje. Ale uvidíme, kolega to už viděl na satelitu a taky mi řikal, že ty díly kde jedou jsou docela fajn.
tam de o to že někteří diváci tam tu "akci" potřebují .. Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
Nejlepší je ta scénka na slovensko-ukrajinskejch hranicích, jak je slovák vystraší že na Ukrajině je to samá mafie že se i bojí pak spát v Užhorodu hotelu..
Jinak ty první díly žádná sláva,ale pak Mongolsko a hlavne Sibiř je úžasná! A myslím že už tam manekýni určitě nejsou..
Maris napsal:
Nejlepší je ta scénka na slovensko-ukrajinskejch hranicích, jak je slovák vystraší že na Ukrajině je to samá mafie že se i bojí pak spát v Užhorodu hotelu..
Jinak ty první díly žádná sláva,ale pak Mongolsko a hlavne Sibiř je úžasná! A myslím že už tam manekýni určitě nejsou..
jo ten je dobrej "MAFIE.. samá mafie.." Certified off-road instructor
JardaFGS napsal:
mě se to taky pači, když sem se začal divat na 1. díl odešel jsem od PC až u posledního
Upravil lako dne 12.04.2011 09:17
Certified off-road instructor
Maris napsal:
jo ten je dobrej "MAFIE.. samá mafie.."
Sakra nechte si ty spojlery, pak to nebude žádný překvapení...jardajerman@seznam.cz
jj teď ten poslední díl jsem náhodou zahlíd..Pěkný,ale dabing to docela zabíjí.. Líbí se mi ty jejich naleštěný 1150 GSA.. Po Sibiři už takový hezký nebudou.
Jo a jinak se prej chystá třetí Long Way - snad přístí rok a Jižní Amerika
jj. Race to Dakar je povedeny. Long Way Round bylo o dvou kamosich, co si chteli splnit sen o projet kus sveta.... Long Way Down bylo o dvou rozmazlenych hvezdach, co kvuli sponzorum a penezum musi neco natocit a evidentne je to vubec nebavi... V originalnim An zneni je to naprosto udesna zalezitost....
petrs napsal:
jj. Race to Dakar je povedeny. Long Way Round bylo o dvou kamosich, co si chteli splnit sen o projet kus sveta.... Long Way Down bylo o dvou rozmazlenych hvezdach, co kvuli sponzorum a penezum musi neco natocit a evidentne je to vubec nebavi... V originalnim An zneni je to naprosto udesna zalezitost....
no já mám pocit že Long Way Round a Long Way Down jedou ti samí jezdci oba herci
Jedou to stejni jezdci - herci, ale podani je uplne jine. V prvni serii z toho cisi neco uplne odlisneho od druhe serie. V te prvni chteji jet, je to o jizde, dobrodruzstvi a tomu co na ceste potkaji. Druha serie je o stiznostech na uplne vse...Vadi jim dlouha jizda, prach, spani ve stanu, spatne cesty a co ja vim co jeste.... Jen doufam, ze planovana treti cesta nebude stejne hloupa a ze alespon doprovodna auta pojedou pekne v povzdali....
kdybys dostal zadarmo motorku, vybavení, někdo ti to všechno zaplatil, a ještě bys za to dostal vejplatu, tak bys taky udělal to, co ti sponzoři nadiktujou, že máš udělat.. a pokud produkce domluvila návštěvy humanitárních organizací tak to tak prostě bylo..
jezek napsal:
kdybys dostal zadarmo motorku, vybavení, někdo ti to všechno zaplatil, a ještě bys za to dostal vejplatu, tak bys taky udělal to, co ti sponzoři nadiktujou, že máš udělat.. a pokud produkce domluvila návštěvy humanitárních organizací tak to tak prostě bylo..
To sice ano,ale o tom tady preci neni rec. Jde o to,ze pro divaka je to pak nezajimavy a nudny. A toceny to bylo hlavne kvuli tomu aby se to prodalo.
Aktualne 1250 GSA HP
jezek napsal:
Jasne ze jo. Tak asi jako kazdej... Ale jsou to herci a pokud jsou za to jeste placeni, meli by byt natolik profici, ze to "zmaknou". Nemam rad podobne "stezovatele", kteri delaji nejake povolani a ustavicne si stezuji na to, jak to maji tezke. Bud to delat chteji, anebo je lepsi jit delat neco jineho, co je bude vic bavit a neobtezovat svojim nechutenstvim ostatni.
Taky je docela zajimave, ze v TV povetsinou bezi prvni serie a druha se zas tak moc nevysila... Prvni serii vidim vysilat kazdou chvili, druhou jsem zaznamenal snad jednou...? Asi to proste divaky nebavi.