Vjetrnik napsal:
to Milan: na to Ti podruhé neskočím...
Copak,že by sis urval při pádu mlhovky?
Vjetrnik to loni vzdal cestou... na trosku horsi polnacce. My jsme to s Morabem (kazdy s pasazerkou) dojeli v pohode a dokonce se i prekvapive dobre umistili
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ono "lehké" je asi pojem relativní, tak jinak, kdo prošel enduroškolou, ten by to dneska dal s prstem v nose na silničních gumách, pokud bude lejt, tak se ovšem lehké polní cesty změní v bahnitý masakr :-)
Loňská trasa byla pěkná, místy trochu toho bahýnka bylo, ale to k tomu prostě patří. V terénu se člověk zašpiní. A i tak se to skutečně dalo ve dvou na silničních. Jen škoda, že trasa byla namotáno někde vyloženě kolem nohy a bylo pro některé relativně snadné se nechtěným těžším úsekům vyhnout a cestu si o pár metrů zkrátit... Ale nejeli jsme na výsledek, ale pro zábavu a dohromady jsme tak hodinu načekali, ale tohle mi trochu radost kazilo. Doufám, že to letos tedy bude ještě férovější a zajímavější a už se těším na nějaký ten gulášek v cíli, snad zase bude
Maiali nel Fango!
no pokud pojedete letos ve dvou, tak se spolujezdec na pár místech hezky projde :-)
myslím, že se letos přinejmenším zaprášíte :-) :-)
teď vážně, nemyslím, že je celá trať postavená pro jízdu ve dvou na silničních gumách. přeci jen tradiční padeho název rallye xl neznamená silniční výlet na kokořín.
milan enduroskola napsal:
ono "lehké" je asi pojem relativní, tak jinak, kdo prošel enduroškolou, ten by to dneska dal s prstem v nose na silničních gumách, pokud bude lejt, tak se ovšem lehké polní cesty změní v bahnitý masakr :-)
hicks napsal:
......Vjetrnik to loni vzdal cestou... na trosku horsi polnacce........
Neb mne fakt nebavilo třikrát objet jeden kopec, jen abych mohl projet tím nejhlubším bahnem v okolí...to mne ve dvou na Anakeečkách fakt nerajcuje, na to mám v garáži jiné motorky, jiné oblečení a hlavně jezdíme každý na svý...
Něco jako chtít v Brně na okruhu jezdit s vosmikilem na špuntech v krosové přilbě, místo na supersportu v kůži a integrálce
I tak si to užijte...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
Neb mne fakt nebavilo třikrát objet jeden kopec, jen abych mohl projet tím nejhlubším bahnem v okolí...to mne ve dvou na Anakeečkách fakt nerajcuje, na to mám v garáži jiné motorky, jiné oblečení a hlavně jezdíme každý na svý...
kecas.. vymekl jsi hodne brzo
(MAM SVEDKY!!)
17 cm
to Hicks: svědci Ti mohou potvrdit, jakým terénem jsme se potom vraceli večer po projížďce na základnu...
Vjetrnik napsal:
to Hicks: svědci Ti mohou potvrdit, jakým terénem jsme se potom vraceli večer po projížďce na základnu...
myslis tu trapnost, jak jste nam ujeli?
To bych byt tebou moc nepripominal
17 cm
Raději jsme Ti ujeli, abychom neviděli Tvé krokodýlí slzy, až by jsi tam stál pod kopcem, že to nejde vyjet....a nemáš se tolik loudat, pak se snadno ztratíš...
Vjetrnik napsal:
Raději jsme Ti ujeli, abychom neviděli Tvé krokodýlí slzy, až by jsi tam stál pod kopcem, že to nejde vyjet....a nemáš se tolik loudat, pak se snadno ztratíš...
jojo.. rika ten, co to par hodin predtim vzdal
17 cm
to Hicks: jo, když máš v garáži buginu nebaví Tě jezdit s karavanem po poli....třeba to taky jednou pochopíš
Vjetrnik napsal:
to Hicks: jo, když máš v garáži buginu nebaví Tě jezdit s karavanem po poli....třeba to taky jednou pochopíš
ja to chapu.. co nechapu, proc jsi to vzdal na POLNACCE
tam nebylo temer zadne riziko.
a ten prujezd lesem byl taky dobrej.
17 cm
Už se nehádejte..
Každopádně letos to bude tak trošku jiná trasa - výrazně delší a víc do krajiny, rozhodně se projedete. A hlavně - musíme vymyslet, jak to ztížit Macháčkovi aby to všem nenatřel o několik hodin. Dáme mu asi itinerář bez vzdáleností nebo ho vytiskneme pozpátku nebo něco takového
milan enduroskola napsal:
Jen takový blbý dotaz , bude enduro trasa za sucha sjízdná i na motardových kolech - HP2 enduro a v terénu schopný pilot? Na druhé sadě kol mám totiž ostrý drapák a pojedu na akci po ose přes 300 km, tak ho nechci zničit. Dík.
TomasTT napsal:
Už se nehádejte..
Každopádně letos to bude tak trošku jiná trasa - výrazně delší a víc do krajiny, rozhodně se projedete. A hlavně - musíme vymyslet, jak to ztížit Macháčkovi aby to všem nenatřel o několik hodin. Dáme mu asi itinerář bez vzdáleností nebo ho vytiskneme pozpátku nebo něco takového
To je jednoduchý, stačí na nějaké odbočce místo doprava napsat doleva, jako to bylo první ročník a je to