Jedno moto, jeden člověk, jeden stan
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Takže, dovolená zařízena... Dva lidi jedna moto a stan. Nemůžeme se s paní Rybízovou dočkat. už dva měsíce se mě ptá kdy bude Machov... :-D
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
pokud to vyjde,tak předběžně 1 moto,1 stan a 2lidi... Ale jak tu někdo psal,je to fakt hektar daleko.
Bubo,nesmutni,mužeš přijet ke mě na Třpytku na konci srpna
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak to by mohlo klapnout, je to tejden pred dovolenou, tak vemu syna, už se naučil pít, ale jestli si zase pobleje spacák, tak holt bude spát zase jenom v teplákách.
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Kubrt napsal:
pokud to vyjde,tak předběžně 1 moto,1 stan a 2lidi... Ale jak tu někdo psal,je to fakt hektar daleko.
Bubo,nesmutni,mužeš přijet ke mě na Třpytku na konci srpna
Vodnik napsal:
Tak to by mohlo klapnout, je to tejden pred dovolenou, tak vemu syna, už se naučil pít, ale jestli si zase pobleje spacák, tak holt bude spát zase jenom v teplákách.
.. kdybys radsi vzal dceru, ktera se prave naucila *****
Vodnik napsal:
Vodnik napsal:
Kde bych vzal dceru čeče, rozkaz zněl jasně zplodit syna.... Za nedlouho zdědí DR BIG 800 a pak ti na něm natrhne, víš co......
Upravil Vodnik dne 12.04.2011 23:07
Tak to vypada,ze se neopiju sam!
Vodniku,mladyho otestujem na Sumave,jestli uz je na Machov zralej!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Emile nerad bych,aby tady 3 stranky byli o tom co kdo rekl atd.To si proberte jinde.
Brnaku nerad bych,aby tady 3 stranky byli o tom co kdo rekl atd.To si proberte jinde.
vevis napsal:
Tak to vypada,ze se neopiju sam!
Vodniku,mladyho otestujem na Sumave,jestli uz je na Machov zralej!
No loni to na Sumave kapanek s tim chlastem nezvlad. Poblil si spacak kterej sme vyhodili ze stanu ven.Prijeli sme promokli a vymrzli a tak stravil i noc. Tomas je pripravenej, ve dvanacti letech se mnou projel Chorvatsko a zvlad zaverecnej presun domu 900km v kuse.