Loss napsal:
Já až osmikilo koupím, tak si nechám sedlo z 3500 Kč přešít u DDT a myslím, že dosáhnu stejného, nebo lepšího efektu, než kdybych kupoval nové, jiné. Nemluvě o tom, že to bude 100x líp vypadat.
Vypadá zajímavě. Nevíš jak dlouho to tam tak trvá ?
Počítej tak 3 týdny, lidi si to nechávají dělat přes zimu, bo tam musíš poslat svoje sedlo pokud neseženeš na ebay a pod jiný a to si necháš přešít. Takže měsíc bez ježdění + - F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Katerina napsal:
Jo tak sedlo řeším taky. Mám problém dosáhnout řádně na zem :-)) Mám originál, ale věřím, že se s tou výškou nějak poperu. Jezdí se mi dobře.
no existuje original snizene.. to mam napr. ja. Je i pohodlnejsi..
A o kolik cm se ti snížila výška?
Žena to měla stejně, vzali jsme snížené, a pak vyměnili zpět za normál. Snížené je je akorát méně komfortní ve vnitřní oblasti stehen. Tlačí protože vybrali polstr. Kdyby to u toho i zůžili, mělo by to smysl. Takhle to jen tlačí a vysoko máš stejně. Je široké. Pusť si kousek dolů vidle v brýlích, jde to tak 2-3 cm.
Zdravím tvoji ženu :-)) myslím, že dopadnu úplně stejně. S tím popuštění vidlí, nad tím jsme taky uvažovali, ale nechce se mi do toho nastaveni zasahovat.
Loss napsal:
Já až osmikilo koupím, tak si nechám sedlo z 3500 Kč přešít u DDT a myslím, že dosáhnu stejného, nebo lepšího efektu, než kdybych kupoval nové, jiné. Nemluvě o tom, že to bude 100x líp vypadat.
Vypadá zajímavě. Nevíš jak dlouho to tam tak trvá ?
Počítej tak 3 týdny, lidi si to nechávají dělat přes zimu, bo tam musíš poslat svoje sedlo pokud neseženeš na ebay a pod jiný a to si necháš přešít. Takže měsíc bez ježdění + -
Už jsem tam psal email a zatím žádná odpověď. Doufám, že to nebude problém domluvit po mailech protože ač sídlí kousek ode mě trošku se teď toulám po světě. A když vidím všechny možnosti a různé výplně tak se bojím aby mě to nakonec nevyšlo víc jak to originál . Alespoň bude takové jaké nikdo nemá .
Ja jsem se sedlem na 11 do DDTuningu objednanej. Byl sem tam osobne se domluvit v pulce unora a cekacka je 10 tydnu. S tim ze po 10 tydnech to tam zavezu a zhruba za tyden to bude. Ted uz je treba cekacka mensi Jinak s tim co sem si navymyslal vychazi cena za komplet sedlo na 11 asi na 5000 kc.
krocan80 napsal:
Ja jsem se sedlem na 11 do DDTuningu objednanej. Byl sem tam osobne se domluvit v pulce unora a cekacka je 10 tydnu. S tim ze po 10 tydnech to tam zavezu a zhruba za tyden to bude. Ted uz je treba cekacka mensi Jinak s tim co sem si navymyslal vychazi cena za komplet sedlo na 11 asi na 5000 kc.
A můžu vědět co sis tam všechno na vymýšlel ? Ať vím kolik tam toho můžu naflákat . Jinak čekačka nevadí času mám dost.
Badu napsal:
Paul: už si to trochu projel? je to fakt pohodlný? Nevíte jestli v DDT přešijou i standartní sedlo na 800ku do snížený vejšky ?
Neprojel, dovezl sem si to zrovna když u nás začla pořádná zima .
Ale tu výšku ti určitě předělá to není problém .
Jinak jestli chceš něco udělat tak volej co nejdřív už teď to měl celkem narvaný..
Hele a není to pak nepraktický...myslím třeba na ommývání atd... ono nové vypadá hezky, ale za nějakej rok v blátě a prachu už to třeba taková paráda nebude...
diaboluss napsal:
Hele a není to pak nepraktický...myslím třeba na ommývání atd... ono nové vypadá hezky, ale za nějakej rok v blátě a prachu už to třeba taková paráda nebude...
Toho se moc nebojím, protože to jsou stejný materiály z jakých jsou normálně vyráběný sedla. Není to kůže, je to celý umělý, takže si myslím, že to prostě omyješ vodou jako každý jiný a bude to v pohodě..
Jan tak mimo. Pokud chcete vyčistit sedačku tak super věc je toto http://http://www..._skupina=1. Krásně to vyčistí sedačku (i takové to zašlé černé) a je to potom pěkně lesklá a sedačka po vyčištění neklouže. Fakt dobrý....
Upravil zetor dne 21.02.2012 14:25