Dneska večer se chystám tu bttx objednat...za ty peníze to snad splní alespoň základní funkci navigace,což je to,co od toho chci...tak uvidím no...
Pokud nemá někdo něco zasadne proti,jdu do ní...
Tractive fakt funguje
F800GS napsal:
Dneska večer se chystám tu bttx objednat...za ty peníze to snad splní alespoň základní funkci navigace,což je to,co od toho chci...tak uvidím no...
Pokud nemá někdo něco zasadne proti,jdu do ní...
super dejte vedet jak je to zpracovany a jak to maka ( nejaky screeny ) a jestli bude nekdo zkouset prehravat jinou aplikaci-navigaci tak jak to slo .... jestli to ma uzamceny system (a bude potreba nejaky unlock) nebo jestli je vse videt po pripojeni k PC
Tak mi to vcera prislo... Jeste jsem s tim nejel - to mam v planu dneska... Stejne tak vyresit nabijeni (asi primo pres baterku...)
1. Navi vypada docela obstojně, neni to Garmin ale taky stoji třetinu...
2. Držák vypadá opravdu nic moc, moc mu nevěřím... Ale pry je v planu nový, tak jsem zvedav...
Dám vedet vecer, az to projedu
Tractive fakt funguje
1. Drzacek jsem si musel potunit sekundovym lepidlem - lovit navigaci v 90km/h levou rukou, jak planda jen na napajecim dratu neni uplne hitparada...
Ten drzak je opravdu mizerie, pry se dela na novym, tak jsem zvedav... Proste kolebka nedrzi poradne na tom drzacku s kouli...
2. Navigace jako takova je slusná... Hlasove povely jsou nekdy tak rychle zasebou, ze tomu nejde rozumnet, ale kdyz to vezmu kolem a kolem, tak mi jde hlavne o to, aby mi hlasovy vystup rekl "pozor, neco se bude dit" a ja se pak jen kouknu na displej a tam uz vidim co a jak...
DIsplej je citelny naprosto dostatecne, navigace zna i silnice nejmensich trid a dokonce ma zmapovany i vojensky ujezd Hradiste (Doupov)...
3. Bohuzel, co me trochu stve, se navigace docela casto zasekava...Ne pri samotne navigaci, ale napr: Kdyz ji zapnu, zacnu planoivat trasu, tak prestane reagovat a musim ji resetovat... pak je to uz ale ok...
Az bude novy drzak, tak si myslim ze to za ty penize neni spatne.. Dnes prezila i docela brutalni dest...
Tractive fakt funguje
f800gs napsal:
3. Bohuzel, co me trochu stve, se navigace docela casto zasekava...Ne pri samotne navigaci, ale napr: Kdyz ji zapnu, zacnu planoivat trasu, tak prestane reagovat a musim ji resetovat... pak je to uz ale ok...
...
Tos asi neměl Garmina to by jsi teprve zíral - doslova...
f800gs napsal:
...
Tos asi neměl Garmina to by jsi teprve zíral - doslova...
No copak to? Garmin taky zlobi? Ja mel Garmina v aute, driv, a docela to slo...ale sem tam se hriznul, to je fakt... ale necekal bych ze to delaj furt...?
Ja mam v aute ted TomToma XL2 a jsem naprosto maximalne spokojenej
Tractive fakt funguje
To F800GS: předpokládám, že na tom jede IGO8 po startu když to najede nech ho ještě chvilku tak cca minut běžet dočítají se ostatní knihovny body atd. Což znamená, že když hned začneč plánovat trasu tak se to celý zabrzdí. Když ho chviličku necháš pujde vše bez problému. Je taková bolest Iga a je jedno na čem to běží, dělá to i v rychlém pda.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Kubicek napsal:
To F800GS: předpokládám, že na tom jede IGO8 po startu když to najede nech ho ještě chvilku tak cca minut běžet dočítají se ostatní knihovny body atd. Což znamená, že když hned začneč plánovat trasu tak se to celý zabrzdí. Když ho chviličku necháš pujde vše bez problému. Je taková bolest Iga a je jedno na čem to běží, dělá to i v rychlém pda.