[quote]Scofield napsal:
Zdenál co má velkej penál.....
Tak Bohušu,hobla ti nedám,kejchnem se až v GaPa,takže vše nej nej a nezapomeň na závěr dne......[/quote
Kdo by se sním táhál s klackem jedním. Všecko nejlepší Zdenále a ať máš letos slivovicu dobrou jako loni, hlavně dobré zdraví.
YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Mám od "Bohumila" poděkovat za blahopřání "Kejchnout" se bohužel nemůže, protože leží ve špitále a má po operaci kýly.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Mám od "Bohumila" poděkovat za blahopřání "Kejchnout" se bohužel nemůže, protože leží ve špitále a má po operaci kýly.
Zažil jsem tu samou operaci a "nekejchal" jsem dost dlouho. Bohumile brzy se uzdrav!
Nezávidím. Jen ať nekejchá. A smát se asi taky moc nemůže. Co se týká "kejchnutí", to za chvíli může. Až se vyspí z té operační opice, panáka snese. Mně dělali břišní a brániční kýlu najednou, ani jsem nevěděl, že něco takového existuje. Po dvou měsících mi řekli, že bych měl jít zase.....asi na opravu. Nikam jsem už nešel.Tak všem vykládám, že nejsem tlustý, ale že mám zase kýlu. Tak ať vyzdraví !
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
Kamarádi,tak su doma...V pondělí sem šel na vytřeščení a jelikoš to nešlo zaklačit spátky-byl tam asi spříčený klobásek tak mě hned v pondělí 19.45 kuchali...Mám v tříslu 10 cm díru a na funkci to prej nebude mět vlif tak dobrý...6 týdnů mám zákaz zvedat těšký předměty tak do práce to letos asi nevypadá,pivo enom do třetinky...Jinak v ůterý sem měl návštěvu kerá mi přinesla klobásy tak pobyt se dal,hůř na tem byl spolubydlící se slepákem kerej to musel čuchat jelikoš na pokoji bylo jak v udírně a von teprf neska dostal mrkvovů polífku Bil celkem rád že už du dom
Takže díky za přání,na letošního bohumila opravdu nezapomenu...
Kupredu spatki ni krok...