Musím to uvést na pravou míru, Byl jsem na vyjížďce s chopperákama a za 400 km jsem se dostal na spotřebu 4,4 litru. Takže motorka je v cajku, je to jenom o tom že za to moc tahám
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Tak koukam, ze je to normalni...ja ted hledal jakou mate spotrebu,protoze vcera a dnes jsem jezdil a tahal za to co to slo. Spotreba 8,2l ne podle pc,ale podle tankovani...cekal jsem vic,nez 5,5 jak se casto uvadi,ale pres 8 ani ne pak ze KTM zere
jinak ano, umim jet i za 5,5 .
Aktualne 1250 GSA HP
Od nova jsem nevymáčkl na kompu průměrnou spotřebu, nejezdím pomalu , jezdím stále naložený a průměrná spotřeba 5,7l. Takže tak.
Najeto asi 34 000km.
Upravil PeDR dne 09.05.2012 20:38
Bezny priemer 5,5 az 6,5
teraz zaucam syna on na jeho motorke ja na 12GS pri jazde okolo 100 - 90 km/hod mam 4,3 az 4,5l som ani nevedel ze sa da za tolko jazdit
168km za 1:16? To je prumer pres 134km/hod pocitam-li spravne. To byla cela cesta po dalnici (v CR)? Pokud jsi jel std. cestou (tzn. i pres vesnice, mesta) tak ti ty udaje to moc neverim ale pokud je to tak, tak to znamena ze jsi musel jet rychlosti ke 2000km/hod a pak ta spotreba odpovida...
Kámo rozebíráš blbosti, napsal jsem že jsem jel jako kráva, tzn že jsem z motoru mačkal co šlo (při nějaké spotřebě) a zpět jsem jel jako beránek (zase o nějaké spotřebě) I když nechápu proč podle tebe nejde jet průměrně 134 km/hod je to jedno. Jo a motorka mi 2000 km/hod fakt nejede, když už jsi takovej puntičkář.
No nevím, nechci rejpat, ale těch 134 km/h je fakt nesmysl. Po dálnici ano, pokud to bylo ovšem přes města, kde musíš zpomalit, tak mimo město bys musel sypat pořád okolo 160-170 km/h, aby ses dostal na ten čas. A to celou tu hodinu a čtvrt. Ale to neřeš, to bylo jen na okraj...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Lamark napsal:
168km za 1:16? To je prumer pres 134km/hod pocitam-li spravne. To byla cela cesta po dalnici (v CR)? Pokud jsi jel std. cestou (tzn. i pres vesnice, mesta) tak ti ty udaje to moc neverim ale pokud je to tak, tak to znamena ze jsi musel jet rychlosti ke 2000km/hod a pak ta spotreba odpovida...
Kámo rozebíráš blbosti, napsal jsem že jsem jel jako kráva, tzn že jsem z motoru mačkal co šlo (při nějaké spotřebě) a zpět jsem jel jako beránek (zase o nějaké spotřebě) I když nechápu proč podle tebe nejde jet průměrně 134 km/hod je to jedno. Jo a motorka mi 2000 km/hod fakt nejede, když už jsi takovej puntičkář.
No nevím, nechci rejpat, ale těch 134 km/h je fakt nesmysl. Po dálnici ano, pokud to bylo ovšem přes města, kde musíš zpomalit, tak mimo město bys musel sypat pořád okolo 160-170 km/h, aby ses dostal na ten čas. A to celou tu hodinu a čtvrt. Ale to neřeš, to bylo jen na okraj...
No to mám dost, ano jel jsem hodinu po dálnici na plnej plyn.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
PeDR napsal:
Od nova jsem nevymáčkl na kompu průměrnou spotřebu, nejezdím pomalu , jezdím stále naložený a průměrná spotřeba 5,7l. Takže tak.
Najeto asi 34 000km.
ono se to myslim po case posouva...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
lako napsal:
tak ladák ti zvedne spotřebu cca o 1l, ale tohle jim dělá na 1150GS(A) když jim odejde jeden zapalovací modul (fajka na svíčce).. poznáš to tak že když je to nakopli, zkusíš sundat fajku postupně ze všech čtyřech, ale ne najdenou , když to změní zvuk je OK, když ne je špatná, nebo svíčka samotná..
ladak ti zdvihne leda pero a nie spotrebu - mozno pri lepsom zvuku za to viac tahas a preto ide spotreba hore ale ladak ti nema preco dvihat spotrebu
moze ti rozhasit krivku vykonu ale spotreba hore nerastie
na mojej 1150GSA jednosvieckovej som mal okrem originalu BOS a chvilu aj akrapa a spotreba bola furt rovnaka (meriam si ju pri kazdom tankovani)
ked na 1150 odide jeden zapalovaci modul tak ti tiez spotreba neporastie o jeden liter pretoze je dolezite aky zapalovaci modul ti odide (vrchny / spodny)