Asi pred tremi lety jsem se taky snazil najit v cestine servisni manual, vysledek byl,ze jsem ho mel nemecky a anglicky a v cestine proste neni .....v cestine je jen uzivatelska prirucka nebo tak neco,ale servisni manual nebo reprom ne.
Aktualne 1250 GSA HP
Chlapi,nemate nekdo PDF Repair manual na 1150 ktery nehaze chybu? Sosal jsem asi 3x ruzny zdroje, ale ze vsechn to nemuzu vytisknout kvuli chybejicim datum ( asi obrazky )
I pád na hubu je pohyb kupředu
Můžeš si ho normálně koupit u dealera, má to kat. číslo... Třeba 01597686057 a nebo 01597721689. A nebo si ho ukrást (stáhnout). Dle svědomí každého...
TomVS napsal:
Můžeš si ho normálně koupit u dealera, má to kat. číslo... Třeba 01597686057 a nebo 01597721689. A nebo si ho ukrást (stáhnout). Dle svědomí každého...
tak pokud to jde stáhnout, tak proč už tady někdo dávno nedal nějaký odkaz na český servisní manuál......dost pochybuji že to v češtině je. Chtěl jsem nedávno poslat soubor na na překladatelskou firmu s dotazem na přeložení, ale mail mi to nevzal a pak už jsem neměl čas to řešit.....tak dnes v návaznosti na tuto diskuzi navrhuji zda by někdo měl kontakt na někoho kdo by uměl takový manuál z odborné angličtiny přeložit a popřípadě kdo o překlad měl zájem by jsme se na překlad složili.
Protože český servisní manuál prostě neexistuje... Píšeš že hledáš AJ nebo ČJ... V AJ na tvojí starou 12ku najdeš, odkaz ti vyhodí google, já si ho normálně koupil za peníze origo.