Jarys napsal:
paja1: budou v něm použity i některé fotky co měli být původně v kalendáři na 2011?
Tyto fotky neplánujeme použít.
Kalendář by měl vystihovat dění v předešlém roce, to znamená, že pro kalendář 2012 by to měly být fotky z roku 2011. Není to ale nutná podmínka a nikdo nebude pátrat kdy fotka opravdu vznikla. Jakou fotku pošlete je jen a jen na vás.
Připomínám, fotky posílejte mailem na tuto adresu:
Prosím o jednotný název fotografií: Přezdívka autora_jméno fotky_označení motorky
Příklad: paja1_Stelvio_R1200GS
Blondys napsal:
Jdu do toho, pokud to udrzis ve vlastnich rukou!! Moc lidi uz dnes nema nekomercni myslenky.
Jakym stylem bude fungovat vyber fotografii (obecne referundum?)?
....
Díky za důvěru.
Žádné systematické a závazné referendum neplánuji.
Pokud chcete ovlivnit výběr fotek tak si zřiďte účet na Picasa Web Albums. https://www.googl...ssive=true
Pak by jste měli být schopni dávat a zpětně rušit své hlasy k jednotlivým fotkám. Popsáno zde: http://picasa.goo...&hl=en
Uvidíme jak to bude fungovat.
Moje představa je sbírat po celý rok fotky, předběžně z nich vybírat a třídit s vaším přispěním povedené kousky. Hlasování bude bráno jako doporučení vás všech. K třídění sestavím malý tým cca 3-5 lidí, který mi s rozhodováním a tříděním pomůžou. Konečnou strukturu adresářů na Picasa Web Albums zatím nemám hotovou, ale návrh udělám do konce dubna. Nakonec bude mít hlavní slovo a volnou ruku grafik.Pája
Bob napsal:
Podle toho jak precizně a důkladně u mě prohlížel svou 1200,takhle dlouho moto u mě ještě nikdo nestudovaltak věřím,že to bude důkladně doladěno a tudíž beze strachu objednávám závazně 1ks.
Díky Pájo,brzo se uzdrav a at ti dělá 1200ka radost
Díky za pozdrav a důvěru,
Prohlížel jsem důkladně to joooo, ale až začnu tisknout místo kalendáře peníze tak slibuji, že budu s utrácením příště mnohem rychlejší.
Do této chvíle máme 27 nezávazných objednávek.
Dostatek předběžných objednávek určitě bude motivací pro šikovné fotografy a případné budoucí sponzory.
paja1 přiložený následující obrázek:
paja1 napsal:
Rozhodl jsem se prolomit flustraci z nerealizovaného kalendáře BMWGS na rok 2011.
Věřím, že všechny rozmrzelé účastníky loňského fotoklání a objednávání přesvědčím rozumnou cenou, jasným časovým plánem a hotovým vzhledem už teď dopředu.
no drzim palce at to dotahnes (nejlip v nejakem rozumnem case)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
Díky
Nápad s kalendářem a s použitím Picasa Web Albums je od tebe. No a zbytek už zkusím nějak udělat po svém. Aspoň se naučím něco nového.....
Upravil paja1 dne 15.04.2011 10:01
Pája
hicks napsal:
Díky
Nápad s kalendářem a s použitím Picasa Web Albums je od tebe. No a zbytek už zkusím nějak udělat po svém. Aspoň se naučím něco nového.....
neni problem dat ti pristup do toho picasa alba co uz lidi odtud naposilali.
Tedy pokud to Picasa umi (imho jo).
Ja budu rad, kdyz to nekdo v nejake forme dotahne driv, nez my...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Fotky přijdou do složky E
Přesunu je dle mého uvážení
Ty horší do složky D
Ty lepší do slošky C
Ty které se budou líbit a dostanou dostatek bodů budou posunuty dle typu motorky do složek B
R1100/850GS, R1150GS, R1150GSA, R1200GS, R1200GSA, F650GSRotax, F650GS, F800GS, G650GS, R65/80/100GS, R100GSPar.Dac., další???
Budete dál hodnotit a nejlepší z každé B složky bude mít kopii ve složce A Složka A bude vlastně takový nejlepší výběr příznivců webu pro kalendář.
Ze složek B pak vybereme v říjnu finální fotky do kalendáře.
paja1 přiložený následující obrázek:
K dnešnímu dni máme za necelý měsíc 65 nezávazných objednávek.
To vypadá dost nadějně.
Takže pilně foťte a svá díla posílejte, aby bylo z čeho vybírat.
Pája
paja1> tak jsem se dival, ze tam nikde nemas 11ku. tak tam neco soupnu, sice je to "tuctovka", ale aspon treba podnitim dalsi k posilani. pokud by nekdo chtel, mam i original v 12mpix (treba novy majitel)
Peacemaker napsal:
paja1> tak jsem se dival, ze tam nikde nemas 11ku. tak tam neco soupnu, sice je to "tuctovka", ale aspon treba podnitim dalsi k posilani. pokud by nekdo chtel, mam i original v 12mpix (treba novy majitel)
Jo, jo, jo, jo, já tam chci i jedenáctku! Pak se taky hlásím do objednávek.....
Jo a žádná "tuctovka", ale nejlepší základ pro ty vaše.........
stenlybmw přiložený následující obrázek:
[74.56Kb]
Upravil stenlybmw dne 15.08.2011 19:36
Stenly- motocyklista varnsdorfský
paja1 napsal:
Sláva
Máme stou předběžnou objednávku a koukám i fotky začínají chodit.
To Peacemaker:
Peacemaker napsal:
paja1> tak jsem se dival, ze tam nikde nemas 11ku.
Napraveno, pěkná fotka a tak jsem ji k 11kám rovnou šoupnul.
To stenlybmw: Jen jestli to není další 12ka??
Řekl bych, že nám pomalu začne práce....... Takže posílejte fotky ať kalendář stojí za to..
Na jedenáctce dvanáctka??? To bych jich nedal za večer deset! Už to není jak za mlada. Takže jezdím na jedenáctce a tudíž i popíjím jedenáctku
Stenly- motocyklista varnsdorfský
poslal jsem dvě fotky, v podpisu emailu mám logo "autoškola morava" není to reklama jen mi nedošlo že se to připojí k ostatním fotkám, za se omlouvám.. dílky za smazání toho loga
Upravil lako dne 24.08.2011 23:34
Over than 250k km on BMW GS bikes